Menu

focus, cijfers op maat van je bedrijf

 

“Meer dan een klassieke bedrijfsboekhouding”
 

 

 

 

focus is de financiële managementtool die zorgt voor een scherpe dynamische kijk op de kerncijfers van je land- of tuinbouwactiviteiten. focus is dus meer dan een klassieke bedrijfsboekhouding.

focus combineert de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van haar voorganger Tiber met de nieuwe technologische mogelijkheden van een webtoepassing.

Wat is focus?

 • Cijfers op maat van je bedrijf. 
  focus stelt zelf een bedrijfsdashboard op maat van je bedrijf samen. Bij focus kies je zelf tot op welk detailniveau je veesectoren of teelten wil opvolgen.
   
 • Vergelijken met focus op je cijfers.
  Met focus kunnen de resultaten meteen na het inbrengen van gegevens berekend en vergeleken worden. De geldstroom van je bedrijf kan je live opvolgen zodat je snel maatregelen kan nemen indien nodig.
   
 • Flexibel en veilig via focus op het web. 
  Wat klantenservice betreft, biedt een webtoepassing enkel voordelen. Je kunt overal waar internet beschikbaar is met focus werken. Back-ups en upgrades behoren definitief tot het verleden. Je werkt automatisch in de nieuwste versie en je data zitten veilig 'in the cloud'.

Vraag nu je gratis demo aan!

 

Onze expert(en):

Hoeveel kost dit advies?

Prijzen voor 1 boekjaar, geldig vanaf boekjaar 2020
 

met:BasistariefExtra serviceBespreking individueelBedrijfsleiderskring
Focus(1)495 euro 160 euro80 euro
Ceres (2)550 euro125 euro160 euro80 euro
Boeken (3)650 euro 160 euro80 euro

 

 1. focus is een nieuwe web-toepassing en de opvolger van Tiber. Dit tarief is inclusief een huisbezoek voor nazicht en verbetering van de data. In de overgangsfase gelden voor nog niet omgeschakelde Tiber-deelnemers dezelfde tarieven.
   
 2. Gegevens uit Ceres kunnen ingelezen worden in focus. Indien de gegevens enkel in focus dienen nagezien te worden is hetzelfde tarief als voor focus van toepassing (zie 1). Als extra service kan ook gekozen worden voor verbetering van de gegevens in Ceres zelf: ofwel via een vragenlijst (basistarief), ofwel via een thuisbezoek met rechtstreekse correctie in Ceres zelf (basistarief + extra service).
   
 3. Gegevens ingevuld door de deelnemer in boeken worden door onze medewerkers zelf ingebracht in focus. Dit tarief is inclusief een huisbezoek voor nazicht en verbetering van de data.

Aanbod nieuwe gebruikers

Ben je pas gestart met je bedrijf of ben je een nieuwe gebruiker van focus, dan kan je nu genieten van ons speciaal aanbod: 

 

 1ste jaar 
Starters in landbouwGratis 
Nieuwe gebruiker focus100 euro korting