Bedrijfsboekhouding: focus

belgie

 Meer dan een klassieke bedrijfsboekhouding  ↓

dutis

Mehr als eine klassische Betriebsbuchführung →

Wat is focus?

focus is de managementtool, voor leden van Boerenbond,  die zorgt voor een scherpe dynamische kijk op technische, economische en financiële kerncijfers van je land- of tuinbouwactiviteiten.
focus is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare tool die gebruik maakt van de technologische mogelijkheden van het web.
 

Cijfers op maat van je bedrijf

Met je focus-dashboard en jaarlijks bedrijfsrapport krijg je een gedetailleerd overzicht van de kosten en baten van al je bedrijfstakken.

Flexibel en veilig via focus op het web

Wat klantenservice betreft, biedt een webtoepassing enkel voordelen. Je kunt overal waar internet beschikbaar is met focus werken. Backups en upgrades behoren definitief tot het verleden.

Vergelijk je cijfers met focus

Je kan de maandelijkse ontvangsten en uitgaven van je bedrijf en de verkoopprijzen van je producten direct na het inbrengen in focus grafisch vergelijken. Na het nazicht van je gegevens en het afsluiten van je boekjaar kan je zelf aan de slag gaan met de resultaten uit het berekende jaarrapport, kijk hier hoe!

focus_achtergrond

Hoeveel kost focus?

Leden van Boerenbond kunnen deelnemen aan focus. En/of beroep doen op bedrijfsadvies. De prijzen hieronder zijn voor 1 boekjaar en geldig vanaf boekjaar 2024.  

 

Basistarief

Individuele bespreking Bedrijfsleiderskring
focus €571 €187 €104
Ceres* €727 €187 €104
Boeken €727 €187 €104

Deze prijzen zijn incl. BTW.

focus - De deelnemers vullen hun data zelf rechtstreeks in focus in. Dit tarief is inclusief een opleiding en het jaarlijks huisbezoek voor nazicht en verbetering van de data. Voor
nog niet omgeschakelde tiber-deelnemers gelden dezelfde tarieven.

Ceres - Gegevens uit Ceres kunnen ingelezen worden in focus. Indien de gegevens enkel in focus dienen nagezien te worden is hetzelfde tarief als voor focus van toepassing.

* Als extra service kan ook gekozen worden voor verbetering van de gegevens in Ceres zelf: ofwel via een vragenlijst (basistarief), ofwel via een huisbezoek met rechtstreekse correctie in Ceres zelf (basistarief + extra service 100 euro).

Boeken - Gegevens ingevuld door de deelnemer in boeken worden door een kantoormedewerker ingebracht in focus. Dit tarief is inclusief een huisbezoek voor nazicht en verbetering van de data.

Adviesbespreking - Om het maximale uit je bedrijfsuitslag te kunnen halen kan je een adviesbespreking aanvragen door een ervaren consulent. Dit kan op individuele basis of in een groepsformule.

Aanbod voor nieuwe gebruikers

focus_achtergrond
prijs starters

Ben je pas gestart met je bedrijf of ben je een nieuwe gebruiker van focus, dan kan je nu genieten van ons speciaal aanbod.

focus_achtergrond

Vragen over focus?

Heb jij een vraag over focus? Wil je weten hoe het werkt?  Of het echt iets is voor jouw bedrijf? 

Neem dan zeker contact op met

  • Herman Vets: 016 28 61 06
  • of bel naar de Dienst Landbouwboekhouding: 016 28 61 40
Ben je helemaal overtuigd?