Winterwerkers

Werkers in aanneming kan de volledige winterdienst organiseren en uitvoeren, of samenwerken met bestaande winterdienstploegen. Bij ijzel of sneeuw gaan de winterwerkers tijdig aan de slag om wegen en parkeerterreinen berijdbaar te houden. Wanneer en hoeveel het gaat vriezen en sneeuwen is niet te voorspellen. Daarom gaan wij er prat op bij de coördinatie en de uitvoering van een winterdienst snel en efficiënt te handelen en dit 7 dagen op 7, 24 uur op 24.   

Voor de meest voorkomende opdrachten zoals strooien en ruimen hebben wij een gepaste en in de praktijk bewezen oplossing. Door onze jarenlange ervaring en specifieke structuur kunnen wij op veel van uw vragen een antwoord bieden.

Het winterwerkersteam doet een beroep op lokale, ervaren en gemotiveerde zelfstandigen  die als vennoot van de coöperatie de werken opnemen. De gehele voorbereiding en coördinatie van de winterdienst wordt verzorgd door ervaren coördinatoren.

Sinds 2007 werken wij voor een brede waaier aan openbare besturen  en privé bedrijven. Tot ons klantenbestand behoren onder meer  gemeenten,  gewesten, intercommunales, grootwarenhuisketens en ziekenhuizen en diverse privé-instanties, waarbij zowel wegen, fietspaden, parkings en terreinen sneeuw- en ijsvrij worden gehouden.

Waarom Werkers?

Maak gebruik van onze specifieke werking en: 

  • verlaag tijdens piekperiodes de werkdruk van uw personeel
  • bespaar op specifieke machines en materiaal
  • creëer lokale tewerkstelling
  • geniet van een oplossing op maat, met een professionele omkadering
  • 1 aanspreekpunt voor een onbeperkt aantal vennoten

Het Winterteam

Het winterteam van WERKERS in aanneming bestaat uit 4 coördinatoren en 150 uitvoerders die op het terrein de winterdienst aanpakken.

 

 

 

 

 

 

Winterwerkers, de specialist in strooien en ruimen

 

Leden

Voor deze dienstverlening werken wij graag een offerte op maat uit.
Neem contact met ons op via WERKERS in aanneming:
016 28 64 64 of info@werkers.be