Binnen het kader van uitzendarbeid (zie productfiche) kan je via WERKERS op een makkelijke manier de selectieprocedure voor jouw vacature laten lopen of je loonadministratie uitbesteden.

Werving en selectie kan gebeuren binnen het kader van uitzendarbeid (motief instroom), waarbij de kandidaat- vaste medewerker gedurende een periode als uitzendkracht ter beschikking wordt gesteld. Maar je kan bij ons ook terecht in je zoektocht naar medewerkers, die je wenst onmiddellijk zelf vast aan te werven.

Voor je concrete vraag bieden we een oplossing op maat, waarbij we op voorhand afspreken via welke kanalen wordt geadverteerd en gezocht, hoe de selectieprocedure zal verlopen en wat de kostprijs zal zijn van onze dienstverlening.

Binnen het aanbod van HR-services is het ook mogelijk om testen te laten afnemen. WERKERS werkt hiervoor samen met Cebir.

Ook kun je bij ons ook terecht voor payrolling. Hierbij nemen wij de volledige administratie over van de door jou geselecteerde tijdelijke medewerkers. Wij zorgen voor een oplossing op maat, of het nu gaat over één of meerdere medewerkers.

In geval van payrolling blijft de administratie (zeer) beperkt tot het doorgeven van de administratieve gegevens van de uitzendkracht, het doorgeven van een week- of dagplanning en het doorsturen van de gepresteerde uren.

Payrolling is de ideale formule voor bedrijven die de loonadministratie van hun tijdelijk personeel willen overlaten aan specialisten en hierdoor meer tijd vrij krijgen voor hun kerntaken. Bovendien is het een eenvoudige manier om nieuwe medewerkers op een snelle en vrijblijvende wijze bij jou aan het werk te zetten.

Hoeveel kost dit advies?

Voor deze dienstverlening werken wij graag een offerte op maat uit. 

Neem contact met ons op via WERKERS: 016 28 64 64 of via www.werkers.be