Subsidies voor VLIF-innovatie - We begeleiden je daar graag bij

Wil je investeren in innovatie op je bedrijf, dan zijn er verschillende subsidiemogelijkheden. Heel concreet kan je op dit moment projecten indienen voor VLIF-steun voor innovatieve investeringen, ook gekend als VLIF-innovatie – niet te verwarren met de gangbare VLIF-steun! 

Met een subsidie van 50% steunt het Departement Landbouw en Visserij innovatieve investeringen (onroerend goed, een vernieuwende machine, installatie of uitrusting) in de land- en tuinbouw. Naast de investering zelf, kan je ook steun krijgen voor onderzoek en advies over de innovatie.

We geven je graag meer uitleg over deze maatregel en bekijken samen of jouw investering deze steun kan krijgen. Eventueel stellen we ook samen het aanvraagformulier op. 

In de presentatie hieronder vind je de belangrijkste informatie over de oproep en over hoe wij je kunnen helpen.

 

Alle informatie over de oproep vind je hier.

Indienen kan tot 15 september!

Wil je meer advies of begeleiding?

> Nalezen dossier

Je dossier is klaar voor indiening maar wil je graag dat we het nog even nalezen om de laatste punten en komma's goed te zetten?   Dat kan!

Kostprijs: 330 euro dossierkost vast (excl. BTW).

> Schrijven dossier

Heb je een goed idee maar geen tijd of idee hoe je dat best vertaald naar een dossier?  Wij helpen je graag met het schrijven van je dossier. 

Kostprijs:

  • 330 euro dossierkost vast (excl. BTW).
  • Eerste half uur gratis, daarna 62 euro/half uur (excl. BTW).

    Dit laatste bedrag wordt enkel aangerekend als de subsidie wordt toegekend.

Vragen over subsidies voor innovatie?

Neem contact op met:

Niet leden

Wil je ook gebruik maken van dit advies? Surf naar www.boerenbond.be/lidworden. Na het aanvragen van je lidmaatschap kan je gebruik maken van dit advies.

Leden

Dit advies wordt aangeboden aan leden Boerenbond.