Menu

Ledenvoordelen

Word lid van Boerenbond en geniet van diverse voordelen. Heb je advies nodig of wil je een vraag stellen? Kom langs op de zitdagen of doe een beroep op onze eerstelijnsdienstbetoon. Daarnaast kan je ook talrijke vormingen en bijscholingen volgen. Check de kalender.

Zonneboiler

Ga je weldra investeren in een zonneboiler, of denk je hierover na? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de aanbieders.

Zonnepanelen

Ga je weldra investeren in zonnepanelen, of denk je hierover na? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de aanbieders.

Tankkeuring

Laat je tank tegen een voordeeltarief keuren. Je krijgt 10% korting. Dien je aanvraag in via Boerenbond, waarna Concor jou persoonlijk contacteert. 

Marktberichten

Blijf op de hoogte van de tendensen binnen jouw sector. Hoe meer prijzen er worden ingegeven, hoe transparanter het marktgebeuren. Wat zijn de sterkste stijgers en dalers in jouw sector? Kom het allemaal te weten. 

OTM

Krijg 20% korting bij aankoop van landbouwnummerplaten, signalisatie- en verlichtingsmateriaal bij OTM. Jouw voordeel wordt onmiddellijk verrekend. Je krijgt een bevestigingsmail na je aankoop.

Boer&Tuinder

Ontvang wekelijks het ledenmagazine Boer&Tuinder in je brievenbus of lees het online. Daarnaast kan je ook tegen een voordeeltarief een zoekertje plaatsen in het ledenblad via Mediaservice. Vermeld zeker je lidnummer. 

Fonds Gezondheidszorgen

Stel je seizoenmedewerkers uit de nieuwe lidstaten tewerk op je bedrijf? Sluit dan aan bij het Fonds Gezondheidszorgen Boerenbond.Dit solidariteitsfonds zorgt voor rechtszekerheid inzake de wettelijke verzekering gezondheidszorgen voor die seizoenwerknemers die hun gewone verblijfplaats niet in BelgiĆ« hebben. 

Loonberekening Acerta

Krijg een scherp tarief voor de loonberekening van seizoenarbeiders bij Acerta. Je voordeel varieert van 15% tot 45% ten opzichte van het standaardtarief voor vaste werknemers. Bovendien profiteer je sowieso van 10% meer korting als lid van Boerenbond.
 

Certimed

Hoe kom je tot een positief verzuimbeleid? Hoe schep je een cultuur die verzuim voorkomt en hoe past medische controle daarin? Welke rol spelen een luisterend oor en een goed gesprek? Doe een beroep op een controlearts en breng je ziekteverzuim in kaart. Profiteer van een voordeeltarief bij Certimed, marktleider in medische controle

Medisch onderzoek voor rijbewijs

Krijg korting bij het verplicht 5-jaarlijks medisch onderzoek voor houders van een rijbewijs C, D, CE, en DE. Maak tijdig een afspraak bij Securex.

 

SBB

Profiteer van diverse kortingen en een gratis ondernemingsplan bij SBB, het accountants- en advieskantoor voor de dynamische ondernemer. 

Fluvius

Schakel over naar aardgas en krijg een korting van 15% op de totale investeringskost met een maximumbedrag van 40 000 euro. De actie loopt tot het premiefonds is uitgeput.

LRV

Word wedstrijdruiter bij LRV en krijg 20 euro korting op je lidmaatschap. 

Patrimoniumpolis

Sluit een KBC-patrimoniumpolis land- en tuinbouw af en geniet van 8% korting. Heb je al een polis? Dan geniet je van 10% korting. De actie geldt voor landbouwbedrijven, niet voor glastuinbouw. Spring eens binnen bij je KBC-kantoor en toon je lidkaart. 
 

Adviesvraag

Vraag advies aan de consulenten van Innovatiesteunpunt. Zij bieden een waaier aan onderwerpen en projecten. Je profiteert van 50% korting op je adviesvraag.

Bedrijfshulpverzekering

Word als startend bedrijf 1 jaar gratis lid van de bedrijfshulpverzekering (t.w.v. 396 euro) van Werkers. In geval van arbeidsongeschiktheid of verlof krijg je meteen een bekwame vervanger tegen een voordeeltarief. Haal zeker je lidkaart boven tijdens je afspraak met Werkers. 
Meer info via bedrijfshulp@werkers.be of 016 28 64 64

Lidmaatschap Landelijke Gilden

Word lid van Landelijke Gilden en neem deel aan de vele activiteiten. Als lid van Boerenbond geniet je van een gratis lidmaatschap bij de vereniging die mensen met een hart voor het platteland samenbrengt.

Veiligheidsscan

Voer een gratis veiligheidsscan (t.w.v. 150 euro) uit. PreventAgri analyseert jouw veiligheid op basis van een bedrijfsbezoek. Op deze manier kom je te weten welke punten extra aandacht verdienen.