Word jij de klimaatkoploper 2023?

Ben jij actief bezig met het klimaat op je bedrijf? Of ken jij een klimaatbewuste landbouwer die je naar voor wil schuiven?
Klimaatambassadeur

Overstroomde akkers, oogsten mislukt door droogte - Niemand die de gevolgen van de klimaatverandering van zo dichtbij voelt als onze landbouwers.  Geen wonder dat de landbouwsector tal van maatregelen neemt om zijn aandeel van de klimaatimpact te verminderen én om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de veranderende omstandigheden.  

Gezocht: gepassioneerd klimaatbewuste landbouw(st)er

Ben jij actief bezig met het klimaat op je bedrijf? Integreer je nieuwe innovatieve technieken om je steentje bij te dragen aan duurzaamheid?   Of ken jij een klimaatbewuste landbouwer die je naar voor wil schuiven?  Iemand die zijn klimaatideeën wil uitdragen naar de hele sector de buitenwereld?  Dan is hij of zij voor ons dé klimaatkoploper!  

1 jaar lang de koploper

Een jaar lang maken we van de koploper dé ambassadeur voor de Vlaamse land- en tuinbouwsector.  Met de steun van Boerenbond, Cera en KBC is hij dé spreekbuis voor de sector op vlak van klimaat.  Als koploper treed je graag op als expert ter zake. Je biedt duiding bij het klimaatbesef van de landbouw.

xcx

Inspiratie

Ontdek haalbare klimaatoplossingen van collega-landbouwers

Uitleg over Dé Klimaatkoploper tijdens aperitiefbabbel op beurs Agriflanders

De klimaatkoploper is een initiatief van Boerenbond, KBC en Cera
logo's klimaatkoploper