Land- of tuinbouwer? Samen werken we aan je toekomst

Als land- of tuinbouwer is er niemand die je bedrijf beter kent dan jij. Je bent specialist in je vak. Gelukkig hoef je dat niet te zijn in de complexe administratieve verplichtingen en de snel evoluerende regelgeving binnen de sector.

Laat je daarvoor ondersteunen door onze accountants en adviseurs met uitgebreide expertise in de land- en tuinbouwsector. Want ook zij zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak.

De basis van ons advies? Cijfers en expertise.

SBB helpt jou om meer tijd te maken voor de groei van je onderneming. Want wij zijn niet zomaar je accountant en adviseur. Wij zijn je ondernemerscoach.

We begeleiden land- en tuinbouwondernemingen in het realiseren van hun doelstellingen waarbij we elke stap van het ondernemerschap mee vorm geven. Via een integrale dienstverlening in accountancy, fiscaliteit, omgevingsreglementering, financieel-strategisch en zakelijk-juridisch advies.

Met SBB sta je er dus nooit alleen voor. Ook niet bij die belangrijke beslissingen die de toekomst van je bedrijf bepalen. Reken op ons. Net zoals onze meer dan 10.000 andere klanten in de land- en tuinbouwsector. Zij maken al gebruik van onze uitgebreide expertise en gespecialiseerde kenniscellen. Die multidisciplinaire aanpak vullen we aan met professioneel en persoonlijk advies en een innovatieve digitale omgeving waarin je je administratie volledig kan digitaliseren.

Net als jij, zijn we gepassioneerd door ondernemerschap. Vanuit die passie kijken we mee over je schouder en formuleren we adviezen op basis van actueel cijfermateriaal. Daarnaast voeren we gedetailleerde analyses en evaluaties uit, die jou een beter inzicht geven in je bedrijf.

Zo bouwen we samen aan de toekomst van je onderneming.

Ben jij klaar om je bedrijf verder te laten groeien?

Ontdek wat SBB voor jou kan betekenen op www.sbb.be/nl/land-tuinbouwers.