In het project CropExplore gaat Flanders' Food op exploratie naar alternatieve grondstoffen.
Kant-en-klare indicatoren die boeren en adviseurs in staat stellen de voordelen van peulvruchtenteelt te evalueren.
Stimuleren van samenwerkingsverbanden in de productie van lokale eiwitrijke gewassen voor humane consumptie.
Het vermarkten van bloemrijke bufferstroken die gebruikt worden voor menselijke consumptie als kruideninfusie, in kazen,
Ontwikkelen van een aantal kleinschalige en innovatieve hoevelogies
Uitbouw van voedselHUBS rond Brussel om van hieruit Korte Keten, Bio en streekproducten te leveren.
Bio zoekt Boer begeleidt je met al je vragen rond omschakeling naar biologische landbouw.
De bekendheid van Vlaamse quinoa vergroten, zowel B2B als B2C (via mediacampagnes met deze bedrijven).
Het doel is om een regionaal samenwerkingsverband rond hazelnoten op te starten in de Vlaamse Ardennen.
Het sluiten van kringlopen door samenwerking biedt mogelijkheden om te werken aan een meer klimaatrobuust bedrijfsmodel.