Voedselverspilling tegengaan door actoren in de keten te verbinden met een digitale marktplaats voor overschotten.
De juiste hoeveelheid op het juiste moment spuiten vereist uitgebreide informatie over de status van het gewas.
Kant-en-klare indicatoren die boeren en adviseurs in staat stellen de voordelen van peulvruchtenteelt te evalueren.
Stimuleren van samenwerkingsverbanden in de productie van lokale eiwitrijke gewassen voor humane consumptie.
Het ingang doen vinden van industriële hennep als constructiemateriaal in de maak- en bouwindustrie.
Koolstoflandbouw versterken via een overzicht van de nieuwste technieken en beleidsadvies voor praktijktoepassing.
Het vermarkten van bloemrijke bufferstroken die gebruikt worden voor menselijke consumptie als kruideninfusie, in kazen,
Samenbrengen van geïnteresseerde landbouwers en mosterdmakers.
Uitbouw van voedselHUBS rond Brussel om van hieruit Korte Keten, Bio en streekproducten te leveren.
Vijftien landbouwers krijgen de komende vijf jaar begeleiding om "koolstofboer" te worden.