Bij het registreren als gebruiker van biociden maken we volgend onderscheid: 

  • Ik ben nog niet geregistreerd.

De registratie kan alleen online en op basis van een e-mailadres. Per e-mailadres kan zich maar 1 gebruiker registreren. Aan een bedrijf kunnen wel meerdere gebruikers toegevoegd worden, maar die moeten telkens beschikken over een eigen e-mailadres. De online-registratie verloopt in meerdere stappen.
Wij maakten voor jullie een handleiding die je stap voor stap door de registratie loodst. 

  • Ik ben reeds geregistreerd maar moet mijn status als gebruiker bevestigen.

Wie intussen wel al geregistreerd is als gebruiker van biociden van het gesloten circuit, heeft onderstaande mail gekregen met de vraag om zijn status als gebruiker vóór eind december 2020 te bevestigen. Hiervoor moeten gebruikers zich met hun e-mailadres en hun paswoord aanmelden via http://www.health.belgium.be/nl/gesloten-circuit (> Online registratie). Je bent dan ingelogd als gebruiker, en dat volstaat als bevestiging.

Van: closedcircuit.biocides <closedcircuit.biocides@environment.belgium.be>

Dit is een herinnering om uw status als geregistreerde gebruiker van biociden uit het Gesloten Circuit te bevestigen. Dit jaar loopt de bevestigingstermijn tot en met 31/12/2020.

Om uw status te bevestigen volstaat het om u aan te melden met uw emailadres en paswoord in de applicatie van het Gesloten Circuit. Als u eenmaal bent aangemeld, gebeurt de bevestiging automatisch en zonder verdere handelingen van uw kant. Vervolgens ontvangt u een emailbevestiging. Voor meer informatie over deze herinnering, raadpleeg onze website.

Paswoord of emailadres vergeten? Raadpleeg rubriek 4 en 5 van onze website.
Bij vragen of problemen, neem contact met ons op via
closedcircuit.biocides@health.fgov.be

 

Hoe kan ik zelf controleren dat mijn status als gebruiker in orde is?

Je kan je status zelf controleren wanneer je bent ingelogd, door te klikken op “account management” in de menubalk.

Account management

Dan krijg je onderstaand formulier waar je persoonsgegevens al staan ingevuld. Als de ‘Status use’ aangevinkt staat is je registratie als gebruiker in orde.

Status use

Vergeet nadien ook niet uit te loggen (knop rechtsbovenaan)
 
Heb je een vraag? Neem contact op met je provinciaal Boerenbondkantoor