Nieuwe teelten stimuleren met behulp van technologie en samenwerking.
Het ontwikkelen van een nieuwe borgingstool die melkveehouders helpt bewijzen dat laag-eiwit voer gegeven wordt.
Economische en praktische haalbaarheid van beweiden als PAS-maatregel in kaart brengen.
In het project CropExplore gaat Flanders' Food op exploratie naar alternatieve grondstoffen.
OPTIBERRY richt zich onder andere op innovatieve verwerkings- en bio-raffinage / extractieconcepten.
De pluimveehouderij wordt in toenemende mate geconfronteerd met strengere eisen omtrent milieu en acceptatie.
A2A2-melk is natuurlijke melk maar met een variant van het zogenaamde bèta-caseïne eiwit.
SELOVA zet een eerste stap richting een duurzame oplossing voor de verwerking van serreloof.
Kant-en-klare indicatoren die boeren en adviseurs in staat stellen de voordelen van peulvruchtenteelt te evalueren.
Stimuleren van samenwerkingsverbanden in de productie van lokale eiwitrijke gewassen voor humane consumptie.