Elke week bespreekt voorzitter Lode Ceyssens de landbouwactualiteit in ons ledenblad Boer&Tuinder.
Nieuwe teelten stimuleren met behulp van technologie en samenwerking.
Ervaar je de uitdaging om op jouw landbouwbedrijf kringlopen effectief te sluiten?
Het ontwikkelen van een nieuwe borgingstool die melkveehouders helpt bewijzen dat laag-eiwit voer gegeven wordt.
Economische en praktische haalbaarheid van beweiden als PAS-maatregel in kaart brengen.
In het project CropExplore gaat Flanders' Food op exploratie naar alternatieve grondstoffen.
OPTIBERRY richt zich onder andere op innovatieve verwerkings- en bio-raffinage / extractieconcepten.
De pluimveehouderij wordt in toenemende mate geconfronteerd met strengere eisen omtrent milieu en acceptatie.
A2A2-melk is natuurlijke melk maar met een variant van het zogenaamde bèta-caseïne eiwit.
SELOVA zet een eerste stap richting een duurzame oplossing voor de verwerking van serreloof.