Onze innovatie-ondersteuning

Heb je nood aan extra kennis en expertise? Zoek je partners voor je idee? Ben je op zoek naar geld om je idee te realiseren? Wij kunnen je helpen.

Wat we jou bieden...
Een klankbord om je idee scherper te krijgen

Heb je een idee en wil je dat graag een keer aftoetsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We ontvangen je op ons kantoor, of komen gewoon bij jou op het bedrijf langs.

Ben jij op zoek naar wat inspiratie uit de praktijk? Ga dan mee met onze inspiratietoers, bezoek goede praktijken in binnen- en buitenland en toets je idee af met onze experten ter plaatse.

vffv
ffv
Kennis en expertise

Heb je een duidelijk idee, maar mis je kennis en expertise om het te realiseren? De juiste partners geven jouw project maximale kans op slagen. We hebben bij Boerenbond de nodige expertise om Operationele Groepen te helpen ontwikkelen en eventueel te coördineren. Naast brede in-huis kennis hebben we ook een groot netwerk van onderzoekers, scholen en technologieaanbieders. Samen vinden we de juiste partner(s) om jouw idee te realiseren. 

Operationele groepen

 

Hulp bij het vinden van VLIF-financiering

Heb je financiering nodig voor je idee en/of kun je hulp gebruiken om het te vertalen naar een projectaanvraag? We kunnen je bijvoorbeeld VLIF-innovatie dossier voor je nalezen of het samen met jou opstellen. 

Naast VLIF-innovatie bestaan er natuurlijk nog meer financieringsprogramma's. Samen zoeken we naar de perfecte fit voor jouw idee.

dfd
fgf
Vorming

Wil je je eigen kennis en expertise vergroten of ben je op zoek naar concrete handvaten om je idee verder uit te werken? In zulke gevallen kan het volgen van bijkomende vorming exact de impuls zijn die je nodig hebt om van start te gaan.