Webinar
Members only
14 jan

Webinar 'Tewerkstelling in 2022'

Chris Botterman (Hoofd Sociale Zaken) neemt je mee in de laatste actualiteiten op vlak van tewerkstelling.
melkvee
Members only
11 jan

Marktcommentaren week 2

Elke week bespreken we de marktprijzen uit verschillende sectoren.
vorming
Members only
11 jan

Starterscursussen type B krijgen nieuw elan

De nieuwe formule wordt een combinatie van vier weken onlineles op dinsdag- en donderdagavond en drie fysieke lesdagen.
Webinar
Members only
10 jan

Bodemvruchtbaarheid en het belang van koolstof

Op 20/12 gaf Annemie Elsen van Bodemkundige dienst een webinar rond bodemvruchtbarheid en het belang van koolstof.
Corona
Members only
07 jan

Tienpuntenplan corona

We houden jullie op de hoogte van de huidige regels wat betreft (seizoen)werknemers die (terug)komen uit het buitenland.
Webinar
Members only
07 jan

Kan ik personeel delen?

Het permanent inschakelen van eigen werknemers is niet zo evident. Personeel delen met collega's zit dan ook in de lift.
spaarvarken
Members only
27 dec

Aanvullende informatie BePork-steun

Graag komen we nog even terug op de toekenning van de Vlaamse steun via het BePork-lastenboek.
varken
Members only
24 dec

Uitbetaling Vlaamse steun duurzame stalconcepten en jonge boeren

Vorige maand keurde de Vlaamse regering een aantal ondersteuningsmaatregelen voor de varkenshouderij goed.
actie
Members only
21 dec

Geen beslissing over PAS

Op 21 december werd duidelijk dat de Vlaamse regering er niet in slaagde om een akkoord te bereiken over PAS.
Soja
Members only
17 dec

Hoe melk produceren met zo weinig mogelijk soja?

Tine Vandenbossche en Leen Vandaele (ILVO) leggen in dit webinar uit hoe je eiwit kan optimaliseren in rundveerantsoen.
Boerennatuur
17 dec

Lunchdate: Voordelen vernieuwde niet-productieve investeringen?

Lunchdate van 16 december: Wat zijn de voordelen van de vernieuwde niet-productieve investeringen?
DeCadt
17 dec

De klanten zijn tevreden en ons werk verloopt vlotter

Dries en Corine werken met klantensegmentatie en reservering.