qfsd
04 apr

“Betrek boeren van bij het begin bij het ontwikkelen van innovaties”

Op 2 en 3 april verzamelden Franse en Belgische onderzoekers en bedrijven voor de Agrifood Summit op het ILVO in Melle.
Vanden Abeele varkensstal
28 mrt

Tour de boer voor varkenshouders

Op 10 april krijg je tijdens enkele bedrijfsbezoeken praktijkgerichte inzichten om ammoniakemissies te verlagen. We leren bij over het TracVac en Trac Reno systeem.
Luc Pauwels laag ruw-eiwitvoeding ELP Beef
28 mrt

Laagruweiwitrantsoen als potentiële PAS-maatregel

Dankzij de ontwikkeling van de borgingstool Voeder-PAS zijn er nu voldoende handvaten om laag ruweiwitvoeding als PAS-maatregel voor te stellen.
kalveren
Members only
31 jan

Prijzen nuchtere kalveren: help jezelf en je collega’s!

Er zit beweging in de prijzen van nuchtere kalveren. Boerenbond geeft via een wekelijkse nieuwsbrief prijsinzicht.
dc
Members only
12 dec

Sectorvakgroep groenten ziet potentieel acro-ecologie

Op de sectorvakgroep groenten kwamen volgende thema's aan bod.
qfsdfdsq
20 nov

Mest koelen, ammoniak reduceren en warmte winnen

Brecht en Eddy D’Heygere uit Ingooigem deden om emissies te reduceren ervaring op met het koelen van mest.
Marco Mertens
Members only
13 nov

“Van kritiek kan je leren"

Wat is de grootste succesfactor om een melkveebedrijf economisch goed te laten draaien? Gert hoeft niet lang na te denken: management.
dfd
Members only
12 nov

De markt: aardappelen

In tegenstelling tot vorig jaar ziet het ernaar uit dat dit jaar alle aardappelen geoogst zullen kunnen worden.
bhhb
Members only
12 nov

MAP 7 staat in de steigers

We nemen je mee in het MAP-parcours dat al gelopen is en in wat er nog aankomt.
erefshg
Members only
04 nov

Uitdagend maisjaar stopt niet bij de oogst

Wat mogen boeren in de kuil verwachten, en vooral, wat haalt de koe eruit?
Emissiereductie pluimvee
14 okt

Tour de boer: innovaties en inspiratie voor pluimveehouders

Innovatieve oplossingen voor emissiereductie werden gedeeld en gedemonstreerd op het Proefbedrijf Pluimveehouderij.