Tom Waes landscape
05 mei

Inschrijvingen jaarlijkse inspiratieconference geopend

Dit jaar geen cijfers of grafieken, maar een flinke portie warmte, eerlijkheid en een welgemikte lach. Met Joris Bruyninckx en Tom Waes. Schrijf je nu in!
BB
25 mrt

“Zorgboer zijn heeft onze blik op de wereld veranderd”

Siertelers Hugo en Carine doen elf jaar aan groene zorg. Al elf jaar is zorggast Patrick (58) een deel van het bedrijf.
Vlif innovatie
21 mrt

Deadline VLIF innovatie: wil je nog hulp bij nalezen?

VLIF-innovatieaanvragen moeten vóór 3 april binnen zijn. Wil je je dossier laten nalezen? Bezorg het ons snel!
Rupelstreek trip
26 feb

Landbouwverbreding, iets voor jou?

Op 19 maart lanceren we een handige gids voor boeren die willen starten met hoevetoerisme. Ervaren ondernemers delen hun succesverhalen. Inschrijven kan tot en met 10 maart.
ddf
06 feb

Coöperatief ondernemen: ouderwets of trendy?

Alles draait rond de missie.
Veiligheid
Members only
05 feb

“Stilstaan bij veiligheid helpt risico’s vermijden”

Als tuinbouwers werken Mieke Vandaele en Stefaan Keereman met machines én seizoenarbeiders. Tot nu toe zonder ongevallen.
Overname KCBO
25 nov

Vele tinten geel, zowel bij overlaters als bij overnemers

Het KCBO organiseert een inspiratie-avond voor (potentiële) stoppers en (toekomstige) bedrijfsopvolgers.
plantgoed
Members only
13 nov

Groepsaankoop plantgoed voor land- en tuinbouwers

Provincie Oost-Vlaanderen lanceert opnieuw haar jaarlijkse groepsaankoop plantgoed voor land- en tuinbouwers en imkers.
faq
Members only
03 jul

Oekraïnecrisis en tewerkstelling: veelgestelde vragen

Wat is het bijzonder statuut van Oekraïners? Hoe kunnen ze dat krijgen? De meest gestelde vragen beantwoorden we.
Administratie
Members only
19 jan

Andermans Zaken lanceert nieuwe Saison

Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Kamal te gast bij Hof ten Dormaal, brouwerij én boerderij.
Peulvruchten
31 okt

Studenten creëren nieuwe voedingsproducten met peulvruchten

Voor het tweede jaar op rij daagde Boerenbond studenten uit om nieuwe voedingsproducten te bedenken met peulvruchten.