longecho
Members only
23 mrt

Klauwproblemen en kalvergriep: preventie en snel zijn

Preventie en vlug en gericht ingrijpen, dat zijn de sleutelthema’s om ziekte bij melkvee minimaal te houden.
gbg
22 feb

Hoevewinkels -en toerisme: wie ontving VLIF-steun in 2022?

Land- en tuinbouwers die willen investeren in hoevetoerisme -en verkoop of educatief onthaal kunnen VLIF-steun bekomen.
fv
08 dec

Schrijf je in voor ‘Boer(in) zoekt Korte Keten’ op Agriflanders

Het Steunpunt Korte Keten is 20 jaar. Op Agriflanders wordt de Korte Keten Award uitgereikt.
d
Members only
03 nov

Bijverdienen als korteketenondernemer: VLIF-gevolgen?

Korteketenondernemers zetten meer en meer in op niet-landbouw activiteiten. Heeft dat VLIF-gevolgen?
gbg
21 okt

Hoe stel je je bedrijf/idee voor aan een professionele partner?

Op woensdag 26 oktober om 20 uur organiseert het Steunpunt Korte Keten een webinar rond ondernemen.
fvf
Members only
19 okt

Rendabiliteit bedrijven gesloten vleesvee en stierkalveren

We vergelijken de rendabiliteit van het zelf afmesten van stieren ten opzichte van het verkopen van de stierkalveren.
fgf
Members only
19 okt

Kostprijsstijging in vleesveehouderij is niet meer bij te houden

Dirk Audenaert, consulent rundvee bij Boerenbond, gaf op het vleesveecongres een inkijk in de boekhouding.
gh
13 okt

Korte Keten Award - Van Restafval tot Marktklaar Product

De winnaar van deze award van het Steunpunt Korte Keten wint een begeleidingstraject ter waarde van 2500 euro.
faq
Members only
30 mrt

Oekraïnecrisis en tewerkstelling: veelgestelde vragen

Wat is het bijzonder statuut van Oekraïners? Hoe kunnen ze dat krijgen? De meest gestelde vragen beantwoorden we.
MARC DE BOEY
14 jan

Vijf winnaars Innovatiecampagne zijn bekend

Maak kennis met de 5 winnaars van de Innovatiecampagne!
publieksprijs 2018
25 okt

Innovatiecampagne: Bepaal zelf wie de publieksprijs wint!

Breng jouw stem uit en win een weekendje weg op het platteland!
Marc De Boey
21 sep

“Ik wil een gezond, lokaal product aanbieden”

Marc De Boey onderzoekt de positieve eigenschappen van A2A2-melk.