Anne-Marie Vangeenberghe

Anne-Marie
Consulent coöperatief ondernemen en samenwerking

Ik verken en initieert de opportuniteiten van coöperatief ondernemen in de domeinen land- en tuinbouw en plattelandssamenleving en dit binnen de innovatieve topics die de sector en de plattelandssamenleving verder verbeteren met aandacht voor mens, dier en omgeving.

Anderzijds zoek ik met bestaande coöperaties naar innovatieve ideeën voor de coöperaties zelf en/of voor hun leden.

Zo zorgen samen werken en innovatie voor een toekomstgerichte, duurzame agrarische sector en een warmere plattelandssamenleving. Immers, wie samen innoveert, verlegt de grenzen sneller en/of verder.

Ik werk als interteamlid voor Boerenbond, waar de expertise zit rond toekomstgericht veranderen, en voor Cera die de expertise bundelt rond het oprichten, versterken en laten groeien van coöperaties. Zo breng ik het beste van twee werelden samen. Maar de cirkel is pas echt rond als ook een groep boeren en/of plattelandsbewoners betrokken is omdat ik er sterk in geloof dat samen innoveren, getrokken door de basis, echt grenzen verlegt.

Deel je mijn passie voor landbouw, platteland en samenwerken? Neem dan zeker contact op. Samen kunnen we meer veranderen!

Je kan mij contacteren via: