geld
26 mrt

Opgelet voor poging tot loonbeslag door incassobureaus

Een incassobureau kan énkel rechtstreeks aan de schuldenaar een eis tot terugbetaling versturen, niet aan de werkgever.
Boer zkt toerist
20 mrt

Boer zkt toerist: hoevetoerisme als groeikans

De digitale brochure ‘Boer zoekt Toerist’ dient als praktisch draaiboek voor land- en tuinbouwers die de stap naar hoevetoerisme willen zetten.
Rupelstreek trip
26 feb

Landbouwverbreding, iets voor jou?

Op 19 maart lanceren we een handige gids voor boeren die willen starten met hoevetoerisme. Ervaren ondernemers delen hun succesverhalen. Inschrijven kan tot en met 10 maart.
kalveren
Members only
31 jan

Prijzen nuchtere kalveren: help jezelf en je collega’s!

Er zit beweging in de prijzen van nuchtere kalveren. Boerenbond geeft via een wekelijkse nieuwsbrief prijsinzicht.
Marina Luc
23 jan

“De gesprekken in de stal zal ik het meest missen”

Luc en Marina nemen afscheid van landbouweducatie
“Gelukkig kunnen we ons de komende jaren, samen met dochter Jirca, blijven focussen op onze teambuildingactiviteiten.”
gele erwt
10 jan

Arvesta investeert fors in verwerking gele erwt

Met investering van meerdere miljoenen in een innovatieve eiwitinstallatie wil Arvesta teelt van gele erwt versnellen.
Marc Herremans
13 dec

Een inspirerend event op een mooie locatie

Een evenement van Ferm voor Agravrouwen in Geel
cv
10 dec

Aantal duurzaamheidsinitiatieven bij melkveehouders stijgt

Opvallende vaststelling in het jaarlijks duurzaamheidsrapport van MilkBE: gemiddeld neemt een melkveehouder 22,6 duurzaamheidsinitiatieven van de 42 mogelijke initiatieven.
qfsdfdsq
20 nov

Mest koelen, ammoniak reduceren en warmte winnen

Brecht en Eddy D’Heygere uit Ingooigem deden om emissies te reduceren ervaring op met het koelen van mest.
dyjhjdf
Members only
13 nov

Succesvol startschot voor klimaatlezingen Bram en zijn Klimaten

In de Melkerij van Zemst kwamen heel wat geïnteresseerden samen voor ‘Weerman Bram Verbruggen en zijn klimaten.’
Marco Mertens
Members only
13 nov

“Van kritiek kan je leren"

Wat is de grootste succesfactor om een melkveebedrijf economisch goed te laten draaien? Gert hoeft niet lang na te denken: management.