Vlif innovatie
21 mrt

Deadline VLIF innovatie: wil je nog hulp bij nalezen?

VLIF-innovatieaanvragen moeten vóór 3 april binnen zijn. Wil je je dossier laten nalezen? Bezorg het ons snel!
kalveren
Members only
31 jan

Prijzen nuchtere kalveren: help jezelf en je collega’s!

Er zit beweging in de prijzen van nuchtere kalveren. Boerenbond geeft via een wekelijkse nieuwsbrief prijsinzicht.
dfd
23 jan

Hoe bepaal je welk gewas je opneemt in je rotatie?

De CropExplore for Farmers-tool bundelt uitgebreide informatie over meer dan 200 landbouwgewassen, inclusief inhoudsstoffen en toepassingen.
Klimaatkoploper 2025 - Bram + campagnebeeld
14 jan

"Klimaatkoploper moet inspiratiebron voor anderen zijn"

De Klimaatkoploper 2025 geeft je de kans om te tonen hoe ook jouw bedrijf bouwt aan een duurzame toekomst.
qfsdfdsq
20 nov

Mest koelen, ammoniak reduceren en warmte winnen

Brecht en Eddy D’Heygere uit Ingooigem deden om emissies te reduceren ervaring op met het koelen van mest.
fqeqzf
Members only
13 nov

Everzwijnen onderwerp van gesprek tijdens Evercafés

Het doel tijdens deze evercafés was in gesprek te gaan met alle stakeholders over everzwijnen.
Marco Mertens
Members only
13 nov

“Van kritiek kan je leren"

Wat is de grootste succesfactor om een melkveebedrijf economisch goed te laten draaien? Gert hoeft niet lang na te denken: management.
erefshg
Members only
04 nov

Uitdagend maisjaar stopt niet bij de oogst

Wat mogen boeren in de kuil verwachten, en vooral, wat haalt de koe eruit?
Legendary
21 okt

Werksessie kostprijs eiwitrijke gewassen

Op 7 november bespreken we de productiekosten en verkoopwaarde van gewassen als veldbonen, gele erwt en kikkererwt.
faq
Members only
03 jul

Oekraïnecrisis en tewerkstelling: veelgestelde vragen

Wat is het bijzonder statuut van Oekraïners? Hoe kunnen ze dat krijgen? De meest gestelde vragen beantwoorden we.
Peulvruchten
31 okt

Studenten creëren nieuwe voedingsproducten met peulvruchten

Voor het tweede jaar op rij daagde Boerenbond studenten uit om nieuwe voedingsproducten te bedenken met peulvruchten.