Kruimelpad Home Actualiteit Actualiteit Zoeken Thema's Arbeid en tewerkstelling Bedrijfseconomie Bedrijfsmanagement Bedrijfsopvolging Bio Biodiversiteit & natuur Bodem Energie Gezonde dieren en gezonde planten (-) Innovatieve en alternatieve verdienmodellen Internationaal en Europees beleid Klimaat Korte keten Landbouwverkeer en -mechanisatie Levenslang leren Luchtkwaliteit Markten, prijzen en ketenwerking Milieu & Omgeving Ondernemerschap Pacht & patrimonium Risicobeheersing Ruimtelijke Ordening & landschapsbeleid Sociaal statuut Sociale thema's Veiligheid en preventie Vergunningen & milieu Water Welbevinden Sectoren Activiteiten op het bedrijf (-) Akkerbouw Andere sector Fruit Groenten Melkvee Pluimvee Sierteelt Varkens Vleesvee Regio's Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen 16 apr Na 90 dagen tot 4 meter hoog en klaar voor de oogst Vorig jaar zette Pascal Vanhoof 13 hectare hennep. En het enthousiasme is groot, want dit jaar gaat hij voor 30 hectare. Lees meer 09 apr Bezoek de boerderij van de toekomst In het kader van het Belgisch voorzitterschap van de raad van de EU, opent proefboerderij TRANSfarm de deuren op 8 mei. Lees meer 05 mrt Vraag nu subsidie aan voor innovatieve ideeën Tussen 1 maart en 30 april helpen we je bij de opbouw van je dossier voor VLIF innovatie of operationele groepen. Lees meer 19 jan Innovatieve frituurlijn geopend in Kortrijk Flanders’ FOOD en UGent ontwikkelden een pilotfrituurlijn bij onderzoekscentrum VEG-i-Tech in Kortrijk. Lees meer
16 apr Na 90 dagen tot 4 meter hoog en klaar voor de oogst Vorig jaar zette Pascal Vanhoof 13 hectare hennep. En het enthousiasme is groot, want dit jaar gaat hij voor 30 hectare. Lees meer
09 apr Bezoek de boerderij van de toekomst In het kader van het Belgisch voorzitterschap van de raad van de EU, opent proefboerderij TRANSfarm de deuren op 8 mei. Lees meer
05 mrt Vraag nu subsidie aan voor innovatieve ideeën Tussen 1 maart en 30 april helpen we je bij de opbouw van je dossier voor VLIF innovatie of operationele groepen. Lees meer
19 jan Innovatieve frituurlijn geopend in Kortrijk Flanders’ FOOD en UGent ontwikkelden een pilotfrituurlijn bij onderzoekscentrum VEG-i-Tech in Kortrijk. Lees meer