#boerenbroodnodig, Dé Klimaatkoploper en focus op Agriflanders

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari kunnen bezoekers terecht op de beursstand van Boerenbond op Agriflanders in Flanders Expo (Gent). Drie thema’s staan centraal op onze beursstand: de campagne #boerenbroodnodig, de aftrap van de nieuwe campagne Dé Klimaatkoploper en de managementtool focus van Boerenbond. Tot op Agriflanders? Je vindt ons, meteen bij het binnenkomen, in hal 1 stand 1411.

Op het programma
Aperitiefbabbels

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 januari kunnen bezoekers meeluisteren naar onze aperitiefbabbels over #boerenbroodnodig (vrijdag), klimaat (zaterdag) en ondernemerschap (zondag). Deze aperitiefbabbels vinden plaats op de Boerenbondstand, telkens van 11.45 tot 12 uur. Aansluitend op de babbels worden er croque monsieurs gebakken en gratis uitgedeeld in #boerenbroodnodig boterhamzakjes. Lees hier meer. 

Start ‘Dé Klimaatkoploper’

Boerenbond, Cera en KBC geven op  de beurs Agriflanders 2023 het startschot voor ‘Dé Klimaatkoploper’. Met dit nieuwe initiatief roepen we landbouwers en landbouwcoöperaties op om klimaatkoploper te worden. Iedere actieve Vlaamse land- en tuinbouw(st)er of landbouwcoöperatie kan genomineerd worden als potentiële Klimaatkoploper. Deelnemen kan hier.

Uit de inzendingen zal een vakjury vijf kandidaten selecteren. In het najaar van 2023 zal een van hen uitgeroepen worden tot dé klimaatkoploper van 2023 tijdens de KBC-avonden. De winnaar ontvangt een prijzenpakket ter waarde van 5000 euro.

Managementtool focus

Boerenbond helpt zijn leden nu al verschillende jaren met de focus-managementtool, een tool die zorgt voor een scherpe dynamische kijk op technische, economische en financiële kerncijfers van je land- of tuinbouwactiviteiten. Op onze Boerenbondstand kan je dit jaar terecht bij een van onze focus-experten én kan je bovendien kans maken om één jaar gratis focus – ter waarde van 500 euro – te winnen door deel te nemen aan een wedstrijd.

Meer info: Vanessa Saenen, woordvoerder, gsm 0475 55 55 25, vanessa.saenen@boerenbond.be.