Menu

Focus, meer dan een klassieke bedrijfsboekhouding

Terug naar Tools

Focus is dé financiële managementtool die zorgt voor een scherpe dynamische kijk op de kerncijfers van al je land- of tuinbouwactiviteiten. Focus is dus meer dan een klassieke bedrijfsboekhouding. Focus combineert de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van haar voorganger Tiber met de nieuwe technologische mogelijkheden van een webtoepassing.

Wat is Focus?

Cijfers op maat van je bedrijf. Focus telt zelf een bedrijfsdashboard op maat van je bedrijf samen. Bij Focus kies je zelf tot op welk detailniveau je veesectoren of teelten wil opvolgen.

Vergelijken met focus op je cijfers. Was het vroeger wachten tot je bedrijfsuitslag van Tiber in de bus viel en nog een paar maanden langer op de externe bedrijfsvergelijking? Met Focus kunnen de resultaten meteen na het inbrengen van gegevens berekend en vergeleken worden. De geldstroom van je bedrijf kan je live opvolgen zodat je snel maatregelen kan nemen indien nodig.

Flexibel en veilig via Focus op het web. Overschakelen van Tiber naar Focus kan op elk willekeurig moment. Alle gegevens die je al hebt ingebracht in Tiber kunnen naadloos worden overgezet naar de nieuwe toepassing zodat het verleden niet verloren gaat. Wat klantenservice betreft, biedt een webtoepassing enkel voordelen. Je kunt overal waar internet beschikbaar is met Focus werken. Back-ups en upgrades behoren definitief tot het verleden. Je werkt automatisch in de nieuwste versie en je data zitten veilig 'in the cloud'.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op via tel. 016 28 61 40 of focus@boerenbond.be.
 

Timing en tarieven (inclusief btw)

Op 1 juni 2019 is Focus 'live' gegaan. Nieuwe deelnemers kunnen nu meteen starten in Focus en bestaande Tiber-deelnemers kunnen vlot omgeschakeld worden zonder verlies van gegevens. Voor het boekjaar 2019 behouden we de tarieven van Tiber. Voor bedrijven die in de loop van 2019 omschakelen blijven deze tarieven gelden.


Aanbod nieuwe deelnemers

Ook voor Focus gelden de speciale tarieven van Tiber.

 Eerste jaar 
Starters in landbouw
gratis 
Nieuwe deelnemer*

100 euro korting


*De kortingen gelden voor nieuwe deelnemers die beroepslid Boerenbond zijn.

Vraag nu je gratis demo aan!