Menu

Akkerbouw

Marktberichten AkkerbouwTerug naar Marktberichten >

Rustige marktstemming

Voor bintje heerst er een rustige marktstemming, met zeer weinig vraag van de verwerking. Er blijft een duidelijke interesse van schilbedrijven naar bintje met een zeer goede bakkwaliteit. De marktstemming voor Fontane is vast, met een goede vraag en zeer weinig aanbod. Voor Challenger is er een stabiele marktstemming, met soms kwaliteitsproblemen. Meerdere verwerkers kopen prioritair Fontane aan op de vrije markt. Er blijft export van kleine volumes naar allerlei bestemmingen. (bron: PCA)

Graanprijzen onder druk

De voorbije dagen stonden de graanprijzen onder druk, voornamelijk omdat het Amerikaans landbouwministerie de verwachte eindvoorraden naar boven bijgestuurd heeft.

Rustige marktstemming

Voor bintje heerst er een rustige marktstemming, met zeer weinig vraag van de verwerking. Schilbedrijven blijven duidelijk geïnteresseerd in bintje met een zeer goede bakkwaliteit. De marktstemming voor Fontane is vast, met een goede vraag en zeer weinig aanbod. Voor Challenger is er een prijshoudende marktstemming, met iets meer belangstelling. Meerdere verwerkers kopen prioritair Fontane aan op de vrije markt. Er blijft export naar allerlei bestemmingen. (bron: PCA)

1
2
3

Recente markten

per pagina

Pagina's

Meest bekeken

Hooi
LOK - Hooi: Weidehooi
=
Uien
GOE - Uien: Droog uit schuur 60% grof
=