Dwars door Vlaanderen passeert ook langs de ‘Botweg’

Ook dit voorjaar zullen Boerenbond en zijn leden in het oog springen tijdens de voorjaarskoersen. Met onze boodschap ‘Zet de boer niet botweg aan de kant’, die op vijf voorjaarskoersen te zien is, vraagt Boerenbond op een positieve manier aandacht voor het belang van lokale voedselproductie en de onmisbare rol van landbouwers.

Na de actie op langs het parcours  van Gent-Wevelgem, zal er woensdag 27 maart ook tijdens Dwars door Vlaanderen door de lokale landbouwers actie gevoerd worden. Boeren zorgen voor ons prachtige landschap en het eten op ons bord. Boerenbond roept op om te supporteren zowel voor de coureur als voor de boer. Ook zij zijn flandriens om te koesteren.

In de Lamontstraat in Kluisbergen

Je vindt de visual tijdens Dwars door Vlaanderen ter hoogte van de Lamontstraat in Kluisbergen. Onze actie zal ook vervolgd worden tijdens de Ronde van Vlaanderen (31 maart), de Scheldeprijs (3 april) en de Brabantse Pijl (10 april). We laten voor elke koers weten waar je onze visual precies kan vinden.

Na afloop van elke wedstrijd zorgen we voor heel wat beeldmateriaal dat je hier kan downloaden. Hier vind je ook de precieze locatie van de actie tijdens de volgende voorjaarskoersen.