Professionele batterijsystemen ondersteunen de integratie van hernieuwbare energiebronnen door overtollige energie op te slaan wanneer de productie hoog is en deze vrij te geven wanneer dat nodig is.Bovendien kan een batterijsysteem dienen als extra vermogensbron en noodvoeding tijdens stroomuitval. Dit alles resulteert in lagere operationele kosten, gegarandeerde bedrijfscontinuïteit en een verminderde impact op het milieu, waardoor het een duurzame keuze is. De energieconsulenten  zochten voor jou naar de beste prijs-kwaliteit die op de markt te vinden is. Onderstaande bedrijven bieden installaties aan van hoge kwaliteit, en dit voor een scherpe en eerlijke prijs. We controleerden streng de kwaliteit van de gebruikte materialen, de begeleiding van het land- en tuinbouwbedrijf en de service. Bovendien profiteer je als lid van een voordeeltarief.

 

* De aanbieders rapporteren jaarlijks aan Boerenbond. Het doel is om een globaal zicht te krijgen op de investeringen in hernieuwbare energie van Vlaamse land- en tuinbouwers. Boerenbond wenst op geen enkele manier tussen te komen in de eventuele contractuele relaties met zijn leden. Boerenbond kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de diensten verleend door de aanbieders. 

Laurens

Laurens Vandelannoote, energieconsulent, helpt je graag verder. Stuur een mail naar Laurens.Vandelannoote@boerenbond.be of bel 016 28 61 27. Advies nodig over energie op jouw bedrijf? Klik hier.