Boerenbond luistert naar de noden van zijn leden en ondersteunt hen waar dat nodig is, ook in het nieuwe werkjaar. Want bij ons zit je als lid altijd op de eerste rij.

Daarom kies je voor Boerenbond!

Lid zijn van Boerenbond levert je heel wat voordelen op!   We bundelden ze voor jou: klik hier

 

Ben je al overtuigd? 

Ontdek nu alle voordelen van een lidmaatschap bij Boerenbond.
ledenwerving

Innovatie ondersteunen

De snel veranderende wereld vraagt van ieder van ons voortdurende creativiteit en vernieuwing. Boerenbond neemt deel aan verschillende innovatieve projecten.

Ledenwerving

Dienstverlening op maat

Weten dat onze 234 medewerkers altijd voor je klaarstaan om op jouw vragen te antwoorden, is van onschatbare waarde.

Ledenvoordeel

Ledenvoordelen

Lid zijn van Boerenbond maakt ook in je portemonnee een verschil. Zo bieden we heel wat voordelen waardoor je kan besparen op diverse producten en diensten.

ledenwerving

Sterke communicatie

Boerenbond zet vandaag meer dan ooit in op snelle, correcte en duidelijke communicatie naar jou, als lid. Dat doen we via verschillende kanalen: Boer & Tuinder, website, nieuwsbrief op maat, actuaberichten en marktupdates.

Ledenwerving

Belangenbehartiging

Dankzij de directe lijn met leden en bestuursleden uit alle sectoren kent Boerenbond jouw noden en geven we deze een stem in het publiek overleg. Zo maken we voor jou het verschil.

ledenwerving

Draagvlak creëren

Steeds minder consumenten hebben van thuis uit een band met de land- en tuinbouwsector. Boerenbond wil het draagvlak voor de sector versterken en het imago van land- en tuinbouw bij het brede publiek verbeteren.