Voor 15 euro naar de Jumping Mechelen Kids Day!

jm2

Dinsdag 26 december is het eindelijk weer zover! Jumping Mechelen zorgt dan opnieuw voor een wervelende Kids Day, met adembenemende shows en stunts, sfeervolle dansoptredens, heel wat ambiance én De Ketnetband als muzikale act. 

Als lid geniet je van de "Grote Kids Day Show" aan de helft van de prijs! Dit jaar betaal je slechts 15 euro, kosten, parking en shuttledienst inbegrepen.

Mis het feest niet en reserveer zeker tijdig je ticket want de plaatsen zijn beperkt. Het voordeelaanbod is geldig zolang de voorraad strekt tot 30 november.

jm1

Extra praktische info

Jumping Mechelen

Meer informatie over het volledige programma van Jumping Mechelen vind je op hun website: jumping-mechelen.com.

Kids Day

Dit jaar geldt het voordeeltarief voor de namiddagsessie (sessie 1B). Die start om 13 uur in de piste met het optreden van de KetnetBand, waarna je om 14 uur naar je zitplaats trekt voor de show.

Parkeren

Parkeren kan op de publieksparking Parking Station Mechelen (via Tangent) te Mechelen. Een shuttledienst brengt je heen en terug tussen de parking en de Nekkerhal in Mechelen waar Jumping Mechelen doorgaat. Voor de Kids Day is de parking mee begrepen in jouw voordeelticket van 15 euro. Met jouw ticket voor de show, kan je dus ook parkeren op de publieksparking en de shuttlebus nemen.

Bestelprocedure

Tickets bestellen verloopt via de website van Tele Ticket Service. Met bovenstaande ticketlinks ('Bestel hier je ticket!') ga je rechtstreeks naar de pagina op Tele Ticket Service waar je van onze voordeeltarief geniet. Je ziet dus onmiddellijk de juiste voordeelprijs. Je bestelt en betaalt nu de ticket en de vouchers zelf worden je begin december, samen met alle praktische info over het evenement, bezorgd. Tijdens de bestelprocedure zal jouw lidnummer gevraagd worden, dus hou je lidkaart bij de hand.

Opgelet: werd jij lid na 17 oktober 2023? Geef ons dan een seintje voordat je de tickets bestelt, want jouw nieuwe lidnummer is dan mogelijk nog niet gekend in het ticketingsysteem!

Kindertarief

Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang in de hal. Voor een zitplaats op de hoofdtribune moeten kinderen echter wel in het bezit zijn van een ticket.