Ondernemerschap

Wil jij je ondernemersvaardigheden aanscherpen, bekijk hier ons vormingsaanbod.
Ontwikkel je ondernemerschap:

Ondernemerschap en bijhorende vaardigheden heb je als land- en tuinbouwer meer dan ooit nodig. Thema’s zoals financieel inzicht, digitale toepassingen en persoonlijke ontwikkeling zijn nu eenmaal niet meer weg te denken in het hedendaagse land- en tuinbouwbedrijf.

Met een brede waaier aan onderwerpen en types vormingen tracht Boerenbond voor elk wat wils te voorzien.

Inschrijven en vragen: 

Onderstaand vind je ons aanbod terug en kan je ook meteen inschrijven.  Mis je nog iets of zit je met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Vorming Itsme

Wil je meer te weten komen over Itsme® en hoe dit jouw administratie gemakkelijker kan maken? Volg dan zeker deze opleiling.

Masterclass: Timemanagement

Heb jij soms ook uren te kort op een dag, ben je bereid kritisch naar je tijdsbesteding te kijken en wil je echt op zoek naar manieren om meer tijd vrij te maken en efficiënter te werken? Volg dan deze 2-daagse masterclass en één uur 1-op-1 coaching met topcoach Ilse Vantilborgh.

Basiscursus financieel management in Zoersel - 10/02/2022

Wil jij ook zicht hebben op de financiële gezondheid van je bedrijf en kunnen meepraten met je boekhouder en bankier? Volg dan zeker en vast onze basiscursus financieel management.

Geluk in een klein driehoekje - Sint-Denijs-Westrem - 16/02/2022

We wensen het elkaar allemaal toe: een gelukkig leven. Maar wat dit nu juist is, is een andere vraag. Het Instituut Gezond Leven verzamelde alle wetenschappelijke info over geluk in de geluksdriehoek. Tijdens deze interactieve workshop leer je de geluksdriehoek van dichtbij kennen en krijg je inzicht in je eigen geluk: van de bouwblokken van geluk tot de oranje bol die ons soms uit balans brengt.