Waterbewust ondernemen langs de Wimp

20 maart 2023

Op woensdag 29 maart wordt een infomoment georganiseerd rond Wimpboeren. Dat project ondersteunt landbouwers in het afstroomgebied van de Wimp.

Het project Wimpboeren ondersteunt landbouwers in het afstroomgebied van de Wimp bij een transitie naar meer klimaatrobuust ondernemen. Die landbouw houdt rekening met zowel bodem en water als een economische leefbaarheid.

We beogen alle expertise te bundelen zodat kan worden overgegaan tot maatregelen op het terrein die voordelen bieden aan zowel landbouw als maatschappij. Daarom nodigen we je graag uit voor een bijeenkomst, zodat kennis kan worden gedeeld en de waternoden en -kansen in het projectgebied in kaart kunnen worden gebracht. 

ffvf

Heb je als landbouwer gronden in Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Olen en/of Westerlo? Heb je interesse om hieraan mee te werken? Kom dan naar het infomoment. Wimpboeren is een project van Boerennatuur Vlaanderen, Hooibeekhoeve, Boerenbond en de steden/gemeenten Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Olen en Westerlo met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

 

  • Wanneer? Woensdag 29 maart 2023 om 20u
  • Waar? Loei Dolle Pret, Heikant 86 A, 2270 Herenthout
  • Inschrijven? Via deze link of via onderstaande contactgegevens.

Kan je niet aanwezig zijn, maar blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan ook in via bovenstaande link en kruis het voorziene vakje aan.

Meer info: Leen Vervoort Boerennatuur, 0496 40 60 66 – leen.vervoort@boerennatuur.be

 

Wimpboeren is een project van Boerennatuur Vlaanderen, Hooibeekhoeve, Boerenbond en de steden/gemeenten Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Olen en Westerlo met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

 

 

nhnh