Volg onze starterscursus type A

1 december 2023

De starterscursus is interessant voor zowel overnemers en starters, als bedrijfsleiders, familieleden, werknemers en erfbetreders die actief zijn in de land- en tuinbouwsector.

Volg het volledige traject van de starterscursus en krijg toegang tot VLIF-steun en de GLB-top-uppremie voor jonge boeren. Wij begeleiden je van A tot de installatieproef en werken samen aan de beste voorbereiding voor jouw bedrijf. We stellen een traject op dat aansluit bij de wettelijke vereisten en jouw mogelijkheden.

Inschrijven kan vanaf nu voor onze type A (100 uur) in Roeselare met start in februari. Dit cursusonderdeel behandelt verschillende onderwerpen zoals onder meer algemene en specifieke landbouwwetgeving, bedrijfsovername, financieel beheer en ondernemerschap, sociale en familiale aspecten, fiscaliteit en boekhouding, schadeberekening en verzekeringen …

Het gaat om een combinatie van online- en fysieke lessen van 6 februari tot 17 mei. Aantal sessies: vier vrijdagen (8.30 tot 17 uur) + 18 avonden (18.30 tot 22.30 uur). De fysieke lessen vinden plaats bij Boerenbond, Diksmuidsesteenweg 406 in Roeselare.

Meer info via www.boerenbond.be/starten. Nog vragen? Stel ze aan Eveline op 0494 71 22 07 of per mail.