Omdenken-voorjaarsborrel voor klimaatrobuuster ondernemen

19 januari 2023

Hoe kijk jij naar samenwerking met collega’s om klimaatrobuuster te ondernemen via het sluiten van kringlopen? Wellicht vraagt een nieuwe vorm van samenwerken ook een andere kijk op jouw bedrijfsvoering. Kom naar onze Omdenken-voorjaarsborrel, maak kennis met enkele experten en ontdek hoe je een gratis klimaat- en waterscan kan aanvragen.

Het project ‘Omdenken - kringlopen sluiten door samenwerking’ biedt de kans om vanuit een aantal praktijkcases rond bodem, water en (poly)teelten die nieuwe kijk op de huidige bedrijfsvoering te bewerkstellingen.

De voorjaarsborrel is gratis en exclusief voor alle landbouwers uit de gemeenten Arendonk, Balen, Mol, Oud-Turnhout, Ravels en Retie. Met een hapje en een drankje maken we er een interessante avond van in aanwezigheid van de schepenen en je collega’s-landbouwers.

Praktisch

Deze voorjaarsborrel vindt plaats op donderdag 2 februari om 13.30 uur in de gemeentezaal, Eelstraat 4 in Ravels-Eel (voor Ravels-Arendonk); om 20 uur in PC Rosselaar, Roggestraat 12 in Balen (voor Mol-Balen) en op dinsdag 7 februari om 20 uur in GC Den Dries, Kerkhofstraat 37 in Retie (voor Retie-Turnhout).

Inschrijven is gewenst om praktische redenen en kan via www.rurant.be/projecten-en-diensten/omdenken-kringlopen-sluiten-door-samenwerking.

Je kunt niet aanwezig zijn, maar blijft graag op de hoogte? Schrijf toch in en kruis het voorziene vakje aan.