Koop nu de laatste editie van de Boerinnenkalender

1 december 2023

Wanneer het einde van het jaar nadert, is ook de kalender die in de keuken hangt aan vernieuwing toe. Het hoeven niet altijd mooie landschappen of witte stranden te zijn op de foto’s.

Waarom niet eens echte vrouwen uit onze Vlaamse land- en tuinbouwsector? Zo’n vier jaar geleden dachten Astrid De Wulf en Febe Windels er ook zo over. De kalender wordt niet gevuld met ervaren modellen die poseren bij een tractor of bij het vee. Iedere vrouw die je op de kalender kan zien, komt regelrecht uit de sector. De foto’s zijn over heel Vlaanderen genomen en ze werden verzorgd door Hectares.

De opbrengst van de kalenders gaat rechtstreeks naar Boeren op een Kruispunt. De editie die uitkomt, de vierde, is tevens ook de laatste. Het maken van de kalender kost iets te veel tijd en energie om ermee verder te doen. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau of wil je de allerlaatste editie van de Boerinnenkalender voor jezelf bemachtigen? Haast je dan naar deze website waar je het formulier kan vinden om de kalender te bestellen. Op die manier steun je ook rechtstreeks Boeren op een Kruispunt.

Bron: Justin Vermeire, regioconsulent
Foto: Hectares