Hoe stel je je bedrijf/idee voor aan een professionele partner?

21 oktober 2022

Op woensdag 26 oktober om 20 uur organiseert het Steunpunt Korte Keten een webinar rond ondernemen.

Zorgt een gesprek met nieuwe professionele partners als afnemers, financierders of collega-ondernemers bij jou ook voor stress? Of zoek jij steeds naar de juiste woorden als je je bedrijf/idee voorstelt? Weet dan dat je niet de enige bent. Veel Korte Keten ondernemers worstelen daarmee. Via diverse tips en tricks in deze training, zetten we jou op weg naar een succesvol gesprek.

Wat komt tijdens deze training aan bod?

Je leert het gesprek voor te bereiden en te structureren, zodat je aan het eind alles gezegd hebt wat je wil zeggen én wat de gesprekspartner wil horen. We vertrekken vanuit de sterktes van het bedrijf: waar sta je voor en hoe kan je dat het best overbrengen? En hoe wil je dat jouw gesprekspartner jou als ondernemer ziet? Heel veel praktische voorbeelden komen aan bod waar je je door kan laten inspireren.

Praktische info
  • Wanneer? Woensdag 26 oktober van 20 tot 22 uur online via Teams.
  • Prijs?

- 15 euro voor niet-leden Steunpunt Korte Keten.

- Gratis voor leden Steunpunt Korte Keten en alle ondernemers uit Limburg.

Experten zijn Melanie Van Raaij van Boerenbond en enkele ervaren collega-landbouwers die hun ervaringen met pitches en verkoopsgesprekken delen. Kom kennis oogsten, test nadien de tips in de praktijk en haal die nieuwe professionele partner/klant binnen.