lw2
lw1
promotie

Je eerste jaar lidmaatschap
aan de helft van de prijs!

Ben je voor de eerste keer lid?  
Dan krijg je 50% korting op je eerste jaar lidmaatschap.
Werk je mee op het bedrijf van je ouders of partner die al lid zijn?
Dan word je gratis lid als partner, of als je jonger bent dan 30 jaar en lid bent van Groene Kring.
 

 

Je lidmaatschap 
vraag je zelf eenvoudig online aan

 

Daarom hoor jij bij Boerenbond! 

Benieuwd wat Boerenbond voor jou kan betekenen? Bekijk hier het filmpje over onze kernactiviteiten, of download hier onze folder! Als lid sta je bij Boerenbond op de eerste rij; wij luisteren naar jouw noden en ondersteunen je waar nodig.

 

We behartigen jouw belangen

Wij nemen de handschoen voor jou op. In de zoektocht naar oplossingen gaan wij in overleg met de politiek, administraties en andere organisaties. Als het nodig is, zetten we ook juridische stappen of voeren we acties.
Lees meer >>

We creëren draagvlak voor jouw sector

Wij versterken het imago en zijn trotse vertegenwoordigers van de sector via de ondersteuning van initiatieven als #Boerentrots en de organisatie van evenementen als Dag van de Landbouw en bedrijfsbezoeken.
Lees meer >>

We informeren je en organiseren vormingen

Wij houden jouw kennis up-to-date! Je krijgt toegang tot ons aanbod aan vormingen en netwerkactiviteiten. Met ons vakmagazine Boer&Tuinder, de website en gespecialiseerde nieuwsbrieven, blijf je op de hoogte van al wat reilt en zeilt in de sector.
Lees meer >>

We verlenen advies op jouw maat

Op zoeken naar informatie, even de weg kwijt of nood aan een klankbord? Onze specialisten en medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder op onze zitdagen, digitaal, via tools en toepassingen of via onze advieslijn.
Lees meer >>

We stimuleren jouw innovatie

We weten dat je als ondernemer elke dag bezig bent met je bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Bij onze gespecialiseerde medewerkers kan je terecht voor gerichte ondersteuning.
Lees meer >>

We bieden ledenvoordelen 

We zorgen ervoor dat je je lidgeld terugverdient! Je krijgt kortingen en je kan zo flink besparen op verschillende producten en diensten bij diverse aanbieders.
Lees meer >>

Hoor het van onze leden zelf!

Bij Boerenbond sta je als lid centraal, maar nooit alleen. Waarom je lid wordt en wat het lidmaatschap voor hen betekent, hoor je dan ook best van onze leden zelf. Ontdek hier waarom zij lid werden.

Helemaal overtuigd?
Vraag dan nu je lidmaatschap aan

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Contacteer ons dan via mail of telefoon.

Wij helpen je graag verder.

info