'Gezond, veilig en duurzaam voedsel, daar zorgen wij voor!’

19 juli 2022

Organiseer je een wandel- of fietstocht? Een evenement met familie en vrienden? Een eetdag of een wijkfeest? Bestel dan gratis placemats en/of folders. Zo steun je onze boeren!

De boer laat je niet op je honger zitten en Boerenbond laat je niet aan een kale tafel eten: bestel nu gratis placemats voor je volgende event en steun onze boeren. Want wat er ook op het menu staat, de kans is groot dat lokale landbouwers eraan hebben bijgedragen. En da’s iets om trots op te zijn! Daarom biedt Boerenbond gratis placemats (voorbeeld onder het bestelformulier) aan voor jou of jouw vereniging!

Daarnaast stellen we ook gratis flyers ter beschikking die je op je evenement kunt uitdelen. Er zijn 6 versies (versie groenten onder het bestelformulier) beschikbaar die verschillende sectoren onder de aandacht brengen: groenten, vleesvee, melkvee, pluimvee, varkens en fruit.

Want onze boeren werken dag in dag uit vol passie op hun akkers en in hun stallen. Dagelijks zijn ze voor jou in de weer. Ze zorgen ervoor dat je gezond, veilig en duurzaam voedsel op je bord krijgt. En dat is pas luxe. Want zonder onze boeren zou je op je honger blijven zitten!

En er is zelfs meer…Niet alleen zijn onze boeren een garantie op kwaliteitsvol en smakelijk voedsel, het zijn ook echte kunstenaars. Als landschapsarchitecten geven zij jouw omgeving vorm. Kijk maar eens rond. Die prachtige symmetrische akkers en kleurrijke boomgaarden, een biodivers oeuvre van onze boeren. En dat allemaal bij jou om de hoek.

Bedankt om onze boeren te steunen en de nodige aandacht te geven op jouw event!

Bestellingen voor placemats en/of flyers kan je via het bestelformulier hieronder doen. Die bestellingen kunnen enkel worden geplaatst per pakket van 100 stuks, met een maximum van 500 stuks. 

Leveringsadres
Wens te bestellen:
Placemats
Aantal placemats
Flyers
Aantal 'fruit'
Aantal 'groenten'
Aantal 'pluimvee'
Aantal 'melkvee'
Aantal 'vleesvee'
Aantal 'varkens'
Aantal 'akkerbouw'

Win een BBQ-pakket voor 10 personen

We organiseren op Facebook een wedstrijd waarbij je een foto kan delen van jouw evenement met deze placemats en het lokale voedsel op jouw bord. Je maakt kans op een BBQ-pakket voor 10 personen.

dfd
df
fvf
dfd
dfd
fgf
dfd
df
fgf
vbv
vbv
dd
dfd