Managementcursus - Helemaal mee met je pc

Computers, smartphones en andere technologie zijn niet langer weg te denken uit het landbouwleven. En de evolutie van die zaken gaat steeds sneller. Wordt er nu echt verwacht dat je een computerexpert bent?

Organisator

Boerenbond Training & Opleiding Ondernemerschap

Contact

Jolien Verbeke

Email

vorming@boerenbond.be

Telefoon

0483500195

Prijs

Prijs leden:

€ 75.00

Prijs niet-leden:

€ 178.00

Indien u de digitale factuur wenst te ontvangen op naam van het bedrijf, graag uw bedrijfsgegevens (naam bedrijf, adres, btw-nummer) bezorgen via vorming@boerenbond.be.

In deze 4-delige reeks leer je alle noodzakelijke kennis om de baas te worden over de technologie die je dagelijks gebruikt op je bedrijf. Op een laagdrempelige manier leer je de basis van je Windows systeem, met het oog op zelfredzaamheid bij problemen. We bespreken hoe de Verkenner werkt, overlopen de belangrijkste instellingen van je PC en leren wat je kan doen bij Wifi-problemen. 
We leren je kritisch te zijn over software die je kan vinden via zoekmachines en wanneer die te vertrouwen zijn. Na de training kan je ook veilig surfen met verschillende browsers, ken je de verschillende Office opties en weet je hoe je alternatieven kan vinden. 
Ben je ook wel zeker dat je geen cruciale (bedrijfs)data kan verliezen? Waar staan eigenlijk al die foto's en facturen? Wat is het verschil tussen lokaal bewaren en de cloud, en hoe veilig is dit? Als laatste hebben we het ook kort over de smartphone. Weten wat je allemaal deelt (zonder dat je het beseft) kan bij velen al een grote impact hebben.

We geven tips & tricks die het dagelijkse gebruik op je bedrijf zullen vereenvoudigen en waarmee je vrienden en familie zal verbluffen. 
Ook benieuwd naar meer? Schrijf je dan in!

De factuur zal achteraf digitaal worden bezorgd.