Menu

Tiber is de bedrijfseconomische boekhouding van Boerenbond. Het helpt je om je inkomen te kennen en het rendement van je bedrijf te verhogen. Op basis van de cijfers die je regelmatig in je pc inbrengt via de gratis software ontvang je jaarlijks een gedetailleerd bedrijfsresultaat. Bovendien krijg je persoonlijk advies over hoe je de rendabiliteit nog kan verhogen. In 2019 schakelen we over op Focus, de nieuwe versie van Tiber.

 

Geïnteresseerd?

tiber@boerenbond.be
016 28 61 40

Tarieven inclusief btw

Bedrijfseconomische boekhoudingen = 1 jaar

Invullen met: Boekhouding (3) Nazicht gegevens aan huis Bespreking resultaten aan huis Bespreking resultaten in groep
TIBER Soft (1) €395,- GRATIS €160,- €60,-
Tiber Boeken €425,- €125,- €160,- €60,-
CERES (2) €450,- €200,- €160,- €60,-

(1) De software wordt gratis op je pc geplaatst. Gegevens uit Ceres ofUnifarm kunnen in Tiber-soft ingelezen worden, voor verwerking hiervan in Tiber geldt ook dit tarief!

(2) Dit tarief is van toepassing voor deelnmeers die als extra service ook verbetering van hun gegevens in Ceres wensen.

(3) Het basistarief boekhouding is altijd inclusief opstellen vragenlijst, nazicht en verbetering op bureel, berekening individuele bedrijfsuitslag en berekening bedrijfsvergelijking.


Aanbod nieuwe gebruikers

Ben je pas gestart met je bedrijf of ben je een nieuwe gebruiker van TIBER, dan kan je nu genieten van ons speciaal aanbod: 

  1ste jaar 
Starters in landbouw
gratis 
Nieuwe gebruiker TIBER 100 € korting

 

Vraag nu je gratis demo aan!

 

Handleidingen