Menu

Wil je adverteren in onze vakbladen?

Terug naar Publicaties

Wie Mediaservice zegt, zegt adverteren naar de land- en tuinbouwsector. Voor zowat elke doelgroep in de agrarische sector kunnen wij jou een of meerdere uitgaven presenteren waarmee je doelgericht je klanten en potentiële klanten bereikt. Varkenshouders, rundveehouders, schapenhouders, pluimveehouders, akkerbouwers, tuinders, siertelers, fruittelers, loonwerkers, tuinaanleggers, dierenartsen … kennen onze bladen. Ook met onze oplagecijfers pakken wij graag uit. De meeste van onze bladen zijn CIM-gecontroleerd, wat voor jou een garantie betekent dat wij, samen met de kwalitatief hoogstaande bladen, ook ‘kwantiteit’ kunnen garanderen.

Mediaservice kan je als klant leiden naar het blad dat voor jou het best geschikt is en info geven over oplages, doelgroepen, geografische spreiding, themanummers, redactionele samenwerkingsmogelijkheden, tarieven en kortingen ... Ook is het mogelijk om een klantenbeheerder bij jou op het bedrijf te laten komen om je te informeren over de verschillende bladen én om na te gaan waar je mee bezig bent. 

Mediaservice is een team waar de klantenbeheerders, administratie en productie heel nauw samenwerken. Voor jou als klant een garantie op een gemakkelijke bereikbaarheid, een vlotte communicatie, een up-to-date bijgehouden databank ...

Neem contact op