Menu

Wil je adverteren in onze vakbladen?

Terug naar Publicaties

Wie Mediaservice zegt, zegt adverteren naar de land- en tuinbouwsector. Voor zowat elke doelgroep in de agrarische sector kunnen wij u een of meerdere uitgaven presenteren waarmee u doelgericht uw klanten en potentiële klanten bereikt. Varkenshouders, rundveehouders, schapenhouders, pluimveehouders, akkerbouwers, tuinders, siertelers, fruittelers, loonwerkers, tuinaanleggers, dierenartsen … kennen onze bladen. Ook met onze oplagecijfers pakken wij graag uit. De meeste van onze bladen zijn CIM-gecontroleerd, wat voor u een garantie betekent dat wij, samen met de kwalitatief hoogstaande bladen, ook ‘kwantiteit’ kunnen garanderen.

Mediaservice kan u als klant leiden naar het blad dat voor u het best geschikt is en info geven over oplages, doelgroepen, geografische spreiding, themanummers, redactionele samenwerkingsmogelijkheden, tarieven en kortingen ... Ook is het mogelijk om een klantenbeheerder bij u op het bedrijf te laten komen om u te informeren over de verschillende bladen én om na te gaan waar ú mee bezig bent. 

Mediaservice is een team waar de klantenbeheerders, administratie en productie heel nauw samenwerken. Voor u als klant een garantie op een gemakkelijke bereikbaarheid, een vlotte communicatie, een up-to-date bijgehouden databank ...

Neem contact op