Menu

Terug naar Opleidingen >Vormingen

18 jan
Locatie:
RENINGE
18 jan
1 lesmoment(en)
Naar aanleiding van de recente wijzigen in VLAREME organiseert Boerenbond Limburg enkele infosessies over de nieuwe reglementering rond mestsamenstelling en actualiteiten rond mest. Er zullen 4 algemene sessies worden georganiseerd.
Locatie:
Tongerlo
18 jan
3 lesmoment(en)
Presidium AVBS
Locatie:
Lochristi
18 jan
Locatie:
HORPMAAL
19 jan
1 lesmoment(en)
Wat is VLIF innovatiesteun? Het Departement Landbouw en Visserij wil innovatie in onze sector stimuleren en ondersteunen. Nieuwigheden komen vaak niet in aanmerking voor reguliere VLIF-steun. Maar daar is nu een oplossing voor.
Locatie:
Aalter
20 jan
6 lesmoment(en)
Op elk bedrijf dient er al eens een kleine reparatie aan een machine of constructie te gebeuren. Als bedrijfsleider zelf kunnen lassen, betekent een grote meerwaarde voor het bedrijf. Na deze driedaagse lascursus kan je zelf aan de slag.
Locatie:
Roeselare
20 jan
Locatie:
ROESELARE
22 jan
1 lesmoment(en)
Deze praktijkgerichte opleiding van 60u omvat een boeiend programma van sectorspecifieke onderwerpen voor startende ondernemers of bedrijfsleiders die hun beroepskennis willen opfrissen. De lessen vinden plaats op maandag en woensdag.
Locatie:
Roeselare
22 jan
1 lesmoment(en)
Als landbouwer krijg je misschien wel eens te maken met een onteigening of doorgang over uw percelen via trage wegen. Je bent dan best goed geïnformeerd over de mogelijkheden de wetgeving toelaat. De spreker gaat in op welke rechten je hebt als eigenaar en/of gebruiker.
Locatie:
Bilzen
22 jan
1 lesmoment(en)
Goed doordacht starten aan je bedrijfsopvolging komt zowel de onderneming als de familie ten goede. Je bouwt gedurende je carrière als landbouwer immers heel wat vermogen op. Hoe draag je jouw vermogen best over? Hoe vermijd ik een hoge taxatie in de erfbelasting? Hoe zorg ik ervoor dat ik bij een vermogensplanning bepaalde kinderen niet benadeel?
Locatie:
Lummen