Menu

Vormingen

22 okt
1 lesmoment(en)
De fytolicentie is een certificaat van de federale overheid en verplicht voor iedereen die als professioneel gebruiker gewasbeschermingsmiddelen wil gebruiken. Na het succesvol beëindigen van deze opleiding, ontvang je een attest waarmee je een fytolicentie P2 kan bekomen. Met een fytolicentie P2 mag je gewasbeschermingsmiddelen gebruiken, aankopen en bewaren. Deze opleiding focust zich specifiek op de sectoren akkerbouw, grove groenten en ruwvoeders.
Locatie:
Roeselare
22 okt
1 lesmoment(en)
De fytolicentie is een certificaat van de federale overheid en verplicht voor iedereen die als professioneel gebruiker gewasbeschermingsmiddelen wil gebruiken. Na het succesvol beëindigen van deze opleiding, ontvang je een attest waarmee je een fytolicentie P2 kan bekomen. Met een fytolicentie P2 mag je gewasbeschermingsmiddelen gebruiken, aankopen en bewaren. Deze opleiding focust zich specifiek op de sectoren glasgroenten en aardbeien.
Locatie:
Meerle
22 okt
1 lesmoment(en)
Toerismeboeren: uniek, kwaliteits- en belevingsvol logeren bij land- en tuinbouwers. De vraag naar unieke toeristische logiesbeleving stijgt en biedt opportuniteiten voor de land- en tuinbouw. Het nieuwe logiesdecreet dat in werking trad op 1 april 2017 schept nieuwe kansen.
Locatie:
Meldert
22 okt
Locatie:
GEEL
22 okt
3 lesmoment(en)
Ontdek innovaties voor zowel het veld als de stal. De nadruk ligt op de juiste bepaling van het doel, de praktische toepassing en de kosten/baten verhouding. Tijdens de presentaties is er ruimte voor rechtstreeks commentaar of vragen aan de presentatoren.
Locatie:
Roeselare
22 okt
2 lesmoment(en)
Om het nieuwe werkjaar in te zetten organiseren wij onze startavond voor bestuursleden Boerenbond, KVLV AGRA en Groene Kring. Centraal staat het thema landbouw en klimaat met als hoofdspreker Joris Relaes. Na Joris' betoog volgt een panelgesprek met enkele experts over dit thema. Als afsluiter, volgt er een smakelijk netwerkmoment.
Locatie:
Kasterlee
22 okt
Locatie:
KRUISHOUTEM
22 okt
Locatie:
KRUISHOUTEM
22 okt
Locatie:
MOLLEM
22 okt
Locatie:
BOCHOLT