Menu

Vormingen

6 apr
1 lesmoment(en)
Kan je je producten aanbieden via thuisverkoop, automaten of een webshop? En hoe pak je dit best aan? In dit webinar, voor leden Boerenbond, zoeken we antwoorden op deze vragen.
Locatie:
Leuven
9 apr
1 lesmoment(en)
Je wil investeren in innovatie op je bedrijf en je kan een financieel duwtje in de rug gebruiken? Dan is de ‘Projectsteun voor innovatie’ van het Departement Landbouw en Visserij iets voor jou! Maar hoe krijg je die steun?
Locatie:
Leuven
4 mei
1 lesmoment(en)
De fytolicentie is een certificaat van de federale overheid en verplicht voor iedereen die als professioneel gebruiker gewasbeschermingsmiddelen wil gebruiken. Na het succesvol beëindigen van deze opleiding, ontvang je een attest waarmee je een fytolicentie P2 kan bekomen. Met een fytolicentie P2 mag je gewasbeschermingsmiddelen gebruiken, aankopen en bewaren. Deze opleiding focust zich specifiek op de sectoren tuinaanleg en groenvoorziening.
Locatie:
Diest
1 jun
Locatie:
OUDENAARDE
2 jun
1 lesmoment(en)
Heb jij plannen om nu of in de nabije toekomst een investeringsdossier in te dienen bij het VLIF, maar ben je nog niet volledig vertrouwd met de aanvraagprocedure? Dan is deze infosessie er voor jou!
Locatie:
Sint-Denijs-Westrem
2 jun
1 lesmoment(en)
Schriftelijk gedeelte : 2 juni 2020 Mondeling gedeelte akkerbouw & tuinbouw : 3 juni 2020 Mondeling gedeelte gemengde & dierlijke sector : 3-4-5-8-9-10 juni 2020
Locatie:
Rumbeke
2 jun
Locatie:
ARDOOIE
2 jun
Locatie:
DESTELBERGEN
3 jun
2 lesmoment(en)
We bezoeken twee biobedrijven en nemen je zo mee in de kansen en aandachtspunten voor de biologische teelt.
Locatie:
Sint-Denijs-Westrem
3 jun
3 lesmoment(en)
Via een bezoek aan twee biologische bedrijven willen we de kansen en aandachtspunten voor de biologische teelt belichten.
Locatie:
Biervliet