Menu

Vormingen

18 nov
1 lesmoment(en)
Eind 2019 houdt het rampenfonds op te bestaan. De komende 5 jaar is een overgangsregeling voorzien voor wie zijn bedrijfsareaal gedeeltelijk privaat laat verzekeren, via de brede weersverzekering. Hoe gebeurt de bepaling van de schade? Is kwaliteitsschade ook verzekerd? Er zijn tal van vragen alsook zaken waarop gelet moet worden bij het afsluiten van een polis. Daarom komt Arnold Rahier van KBC uitleg geven over de brede weersverzekering.
Locatie:
Sint-Andries
18 nov
2 lesmoment(en)
Eerste hulp bij vergiftiging
Locatie:
Torhout
18 nov
1 lesmoment(en)
Maak jezelf wegwijs in het Vlaams beleid asbest. In de toelichting zit alvast kennen, herkennen en verwijderen van asbest, de huidige regelgeving, asbestafbouwbeleid van OVAM.
Locatie:
Gaasbeek
18 nov
1 lesmoment(en)
Minder antibiotica gebruiken en toch koeien langer laten meegaan. Maar hoe houden we dierziekten en problemen buiten ons bedrijf? Wat kunnen we leren uit 2 campagnes Bioveiligheidsaward? Welke simpele dingen zijn toch doeltreffend zonder eindeloos tijd te kosten? Stand van zaken in de bestrijding en aanpak van IBR, BVD, paraTBC, Besnotiose, Blauwtong, …
Locatie:
Izenberge
18 nov
1 lesmoment(en)
Stinkpoot en Mortellaro zijn voor veel melkveehouders de grootste zorgenpost bij hun melkkoeien. Voetbaden met formol worden vaak gebruikt als behandeling en preventie, maar werkt dat effectief? En zal het straks nog kunnen/mogen? En wat zijn dan de alternatieven? Resultaten van een project rond Mortellaro aanpakken zonder formol.
Locatie:
Ieper
18 nov
1 lesmoment(en)
Locatie:
KESTER
18 nov
1 lesmoment(en)
Locatie:
MOERKERKE
18 nov
1 lesmoment(en)
De fytolicentie is een certificaat van de federale overheid en verplicht voor iedereen die als professioneel gebruiker gewasbeschermingsmiddelen gebruikt. Na het succesvol beëindigen van deze opleiding, ontvang je een attest waarmee je een fytolicentie P1 kan bekomen. Hiermee mag je gewasbeschermingsmiddelen gebruiken, bestellen en afhalen, zij het onder het gezag van iemand met een licentie P2 of P3. Deze opleiding focust opsierteelt en glasgroenten.
Locatie:
Rumbeke
18 nov
1 lesmoment(en)
Toelichting ivm ToBRFV Tendens in de belichting
Locatie:
Sint-Katelijne-Waver
18 nov
5 lesmoment(en)
Wil jij ook beter communiceren met je Poolse medewerkers en hen beter kunnen aansturen? Dit kan met een intensieve taalcursus Pools. Tijdens deze cursus leer je ook over verschillen in de werkcultuur van Polen en Belgen en hoe je die kan overbruggen. Maak ook kennis met de Poolse culturele achtergrond waardoor je efficiënter kan werken met je medewerkers en hen beter kan motiveren, wanneer je eenmaal begrijpt waarom ze doen zoals ze doen.
Locatie:
Genk