Menu

Vormingen

17 feb
1 lesmoment(en)
De fytolicentie is een certificaat van de federale overheid en verplicht voor iedereen die als professioneel gebruiker gewasbeschermingsmiddelen gebruikt. Na het succesvol beëindigen van deze opleiding, ontvang je een attest waarmee je een fytolicentie P1 kan bekomen. Hiermee mag je gewasbeschermingsmiddelen gebruiken, bestellen en afhalen, zij het onder het gezag van iemand met een licentie P2 of P3. Deze opleiding focust specifiek op fruit.
Locatie:
Destelbergen
17 feb
Locatie:
Roeselare
17 feb
3 lesmoment(en)
20u-21u: Shana Clercx PVL - Recente resultaten knolcyperus - Duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen - Randfactoren die de werking van gewasbeschermingsmiddelen kunnen optimaliseren (o.a. waterkwaliteit) 21u-22u Sander Palmans PVL - Fyto in cijfers - duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen 22u-23u Machteld Steensels BB, actualiteiten uit de regio
Locatie:
Wijchmaal
17 feb
1 lesmoment(en)
We ontvangen Jan De Sadeleer voor een boeiende actualiteitenvergadering. De volgende interessante onderwerpen zullen aan bod komen: nieuw MAP, GLB, erfenissen, ... En uiteraard is er ook tijd voor vragen.
Locatie:
Gooik
17 feb
3 lesmoment(en)
infovergadering over de brede weersverzekering en de fytolicentie
Locatie:
Buggenhout
17 feb
1 lesmoment(en)
De fytolicentie is een certificaat van de federale overheid en verplicht voor iedereen die als professioneel gebruiker gewasbeschermingsmiddelen wil gebruiken. Na het succesvol beëindigen van deze opleiding, ontvang je een attest waarmee je een fytolicentie P2 kan bekomen. Met een fytolicentie P2 mag je gewasbeschermingsmiddelen gebruiken, aankopen en bewaren. Deze opleiding focust zich specifiek op de sectoren akkerbouw, grove groenten en ruwvoeders.
Locatie:
Roeselare
17 feb
1 lesmoment(en)
Actualiteiten in de landbouw
Locatie:
Gistel
17 feb
1 lesmoment(en)
personeelsbeleid:
Locatie:
Sint-Katelijne-Waver
17 feb
1 lesmoment(en)
Bedrijfsbezoek met voordracht & demo beheer nieuwe tuinbouwmachines
Locatie:
Zwevegem
18 feb
1 lesmoment(en)
Vanaf 2020 verandert de regelgeving ivm landbouwrampen. Tijdens een overgangsperiode is er een premie voorzien bij het afsluiten van een erkende brede weersverzekering. De spreker gaat in op de nieuwe regelgeving, welke voorwaarden er verbonden zijn aan de overgangsperiode, hoe de subsidies in elkaar zitten, welke polissen erkend zijn, op welke aandachtspunten je moet letten bij het afsluiten van een verzekering,…
Locatie:
Heers