Menu

Terug naar Vormingen >Een VLIF-dossier indienen

Een VLIF-dossier indienenTerug naar Vormingen >

Prijs: 
Leden: 0,00 euro / Niet leden: 98,00 euro
Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekening van Provinciaal Bestuur Oost-Vlaanderen BE98 7360 0257 3493 – KREDBEBB
Inrichtende vereniging: 
Provinciaal Bestuur Boerenbond Oost-Vlaanderen
Contact: 
Ann De Schampheleire
Inschrijvingsinfo: 
Inschrijven is verplicht via www.boerenbond.be/vorming of bij Ann De Schampheleire op 09 243 88 20 of via ann.de.schampheleire@boerenbond.be ten laatste één week van tevoren. Gelieve bij je inschrijving de juiste cursuscode, je naam en telefoonnummer te vermelden.
Heb jij plannen om nu of in de volgende call een investeringsdossier in te dienen bij het VLIF? Om je zo goed mogelijk te ondersteunen organiseert Boerenbond Oost-Vlaanderen een praktische sessie over het nieuwe VLIF.
De VLIF adviseur van SBB Oost-Vlaanderen, Anneleen Cardinael, gaat in op de volgende aandachtspunten: Wie komt in aanmerking voor investeringssteun en wat zijn de voorwaarden?   Hoe moet je de aanvraag indienen? Welke investeringen komen in aanmerking? Stap per stap wordt uitgelegd hoe je de aanvraag doet via het E-loket. Daarnaast wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor herkansing van het dossier.

Lessen 

Een VLIF-dossier indienen

Start & Einduur: 
20:00
 - 23:00
Lesgever: 
Anneleen Cardinael
Locatie: 
Boerenbond
Adres: 
Kortrijksesteenweg 1144 BUS J
Plaats: 
9051 Sint-Denijs-Westrem