Menu

Vormingen

20 sep
2 lesmoment(en)
Raad van Bloemisten, Snijbloementelers en Boomtelers
Locatie:
Sint-Denijs-Westrem
20 sep
1 lesmoment(en)
Infoavond i.s.m. provincie en het agrobeheercentrum over de voorstelling van het waterlandschapproject Beek.Boer.Bodem. Een landbouwproject rond de vallei van de Aa waarbij verschillende initiatieven zullen worden genomen rond water en bodem voor de verbetering van de bedrijfsvoering voor de landbouwers. Deze avond is bestemd voor landbouwers uit of met gronden in het noorden van Herentals of de oostelijke helft van Vorselaar.
Locatie:
Herentals
24 sep
1 lesmoment(en)
Lerend netwerk rond energie in glastuinbouw waar we in 3 of 4 sessies samen zoeken naar verbetering van de energiekost. Eerste sessie - open sessie met volgende thema's • Mijn elektriciteitsfactuur ontleed • Plaats ik best zelf een elektriciteitscabine? • PV-panelen: nog steeds interessant? • Middelgrote windmolens: rendabel? • Batterijopslag: al klaar voor de praktijk?
Locatie:
Roeselare
24 sep
Locatie:
ROESELARE
24 sep
1 lesmoment(en)
We nodigen u graag uit op ons gemeend landelijk café. Tijdens een informatief gedeelte geven we onze kandidaten de kans om zichzelf voor te stellen en hun standpunten voor de aanstormende verkiezingen mee te geven. Achteraf volgt er nog een netwerkmoment waar je op een informele manier de kandidaten kan ontmoeten. Het ideale moment om jouw ideeën, aandachtpunten en bekommernissen mee te geven met de kandidaten.
Locatie:
Olen
24 sep
Locatie:
KOEKELARE
25 sep
1 lesmoment(en)
Schriftelijk gedeelte : 25 september Mondeling gedeelte : 26 september
Locatie:
Hasselt
25 sep
1 lesmoment(en)
In deze cursus (100 uur) krijg je de basiskennis van de landbouwwetgeving mee en ontwikkel je de eerste inzichten in financieel beheer en ondernemerschap. Ook de verschillende aspecten van de bedrijfsovername komen aan bod.
Locatie:
Oostmalle
26 sep
1 lesmoment(en)
We nodigen u graag uit op ons gemeend landelijk café. Tijdens een informatief gedeelte geven we onze kandidaten de kans om zich zelf voor te stellen en hun standpunten voor de aanstormende verkiezingen mee te geven. Achteraf volgt er nog een netwerkmoment waar je op een informele manier de kandidaten kan ontmoeten. Het ideale moment om jouw ideeën, aandachtspunten en bekommernissen mee te geven met de kandidaten.
Locatie:
Sint-Lenaarts
26 sep
1 lesmoment(en)
toelichting GRUP + formuleren reactie Boerenbond
Locatie:
Leuven