Menu

Terug naar Vormingen >Cera Coop Workshop - Starten met een coöperatie - Antwerpen

Cera Coop Workshop - Starten met een coöperatie - AntwerpenTerug naar Vormingen >

Prijs: 
Leden: 20,00 euro / Niet leden: 20,00 euro
Inrichtende vereniging: 
Innovatiesteunpunt
Contact: 
Peggy Mommaerts
E-mail: 
Telefoon: 
016 27 96 88
Inschrijvingsinfo: 
Het aantal deelnemers is beperkt tot 15 (max 3 personen per organisatie). De prijs per persoon bedraag 20 euro.
Denk je er aan om te starten met een coöperatie? Of ben je geïnteresseerd in het coöperatieve ondernemingsmodel? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

De stap zetten om samen met anderen een nieuw coöperatief initiatief op te zetten is een mooie, maar complexe uitdaging. Je hebt immers een ganse weg af te leggen: van coöperatief idee tot het oprichten van de coöperatieve vennootschap en de eerste stappen van de coöperatieve onderneming. Mogelijk krijg je te maken met heel wat zaken waar je minder vertrouwd mee bent. Om je hierbij te ondersteunen en te begeleiden, kun je deelnemen aan de Cera Coop Workshop.

Hannes Hollebecq geeft je een introductie in coöperatief ondernemen en biedt je advies op maat in een beperkte groepssessie. Na afloop weet je of een coöperatie het juiste ondernemingsmodel is voor jouw idee. En zo ja, heb je heel wat informatie waarmee je de volgende stappen met meer kennis en zelfvertrouwen kunt nemen. Indien je dit wenst, starten we nadien een individuele begeleiding op.

Lessen 

Starten met een coöperatie

Start & Einduur: 
10:00
 - 14:00
Lesgever: 
Hannes Hollebecq
Locatie: 
KBC Toren
Adres: 
Schoenmarkt 35
Plaats: 
2000 Antwerpen België