Menu

Terug naar Vormingen >Cera Coop Workshop - Starten met een coöperatie - Antwerpen

Cera Coop Workshop - Starten met een coöperatie - AntwerpenTerug naar Vormingen >

Prijs: 
Leden: 20,00 euro / Niet leden: 20,00 euro
Het aantal deelnemers is beperkt tot 18 (max. 3 personen per organisatie). De prijs per persoon bedraagt 20 euro.
Inrichtende vereniging: 
Cera
Contact: 
Peggy Mommaerts
E-mail: 
Telefoon: 
016 27 96 88
Inschrijvingsinfo: 
Deze keer zijn we te gast bij Startit@kbc in Antwerpen (KBC-toren), waar startende ondernemers plaats en coaching krijgen in partnerschap met o.a. Universiteit Antwerpen, Flanders DC en Mobile Vikings. Cera Coopburo werkt er graag aan mee. De KBC-toren ligt op fiets- en wandelafstand van het station Antwerpen-Centraal. U kan dus het best met de trein komen.
Denk je er aan om te starten met een coöperatie? Of ben je geïnteresseerd in het coöperatieve ondernemingsmodel? Dan is deze Coop Workshop zeker iets voor jou!
Mogelijk krijg je te maken met heel wat zaken waar je minder vertrouwd mee bent. Om je hierbij te ondersteunen en te begeleiden, kun je deelnemen aan de Coop Workshop van Cera. Hannes Hollebecq geeft je een introductie in coöperatief ondernemen en biedt je advies op maat in een beperkte groepssessie. Na afloop weet je of een coöperatie het juiste ondernemingsmodel is voor jouw idee. En zo ja, heb je heel wat informatie waarmee je de volgende stappen met meer kennis en zelfvertrouwen kunt nemen. Indien je dit wenst, start Cera nadien een individuele begeleiding op.

Lessen 

Starten met een coöperatie

Start & Einduur: 
09:45
 - 14:00
Lesgever: 
Hannes Hollebecq
Locatie: 
KBC Toren Antwerpen
Adres: 
Schoenmarkt 35
Plaats: 
2000 Antwerpen België