Menu

Vormingen

22 nov
2 lesmoment(en)
Raad van Bloemisten, Snijbloementelers en Boomtelers
Locatie:
Sint-Denijs-Westrem
22 nov
1 lesmoment(en)
Heb jij plannen om nu of in een volgende call een investeringsdossier in te dienen bij het VLIF, maar ben je nog niet volledig vertrouwd met de aanvraagprocedure? Dan is deze infosessie er voor jou!
Locatie:
Attenrode
22 nov
1 lesmoment(en)
Boerenbond wil er graag zijn voor alle landbouwers, daarom voorzien wij vanaf dit jaar een vorming voor landbouwers die met verbreding bezig zijn of hieraan denken. Wat zijn de bijkomende verplichtingen bij verbreding in de landbouw?
Locatie:
Roeselare
22 nov
1 lesmoment(en)
Comedian Joost Van Hyfte leidt ons doorheen een boeiende avond vol landbouwinnovatie, gekruid met koersinspiratie van levende legende Sven Nys.
Locatie:
Oostmalle
22 nov
3 lesmoment(en)
Het onderwerp van deze opleidingsdag is " Agressiebeheer in het wegverkeer".
Locatie:
Leuven
22 nov
1 lesmoment(en)
De afgelopen 2 jaar werden we geconfronteerd met lange periodes van droogte. Meer dan voorheen werden openluchtteelten beregend om de opbrengst te vrijwaren. Tijdens de infoavond wordt ingegaan op volgende punten: - Wettelijke verplichtingen verbonden aan watergebruik - Welke heffingen dienen wanneer betaald te worden - Investeren in eigen voorzieningen
Locatie:
Kortemark
22 nov
1 lesmoment(en)
Aan de hand van veel voorbeelden leer je de leefwereld van mensen met een mentale beperking beter begrijpen. Je krijgt alles uitgelegd in eenvoudige mensentaal. Na afloop ga je naar huis met een "eerste hulp koffertje". Dat bevat bruikbare informatie voor de praktijk.
Locatie:
Meensel-Kiezegem
22 nov
Locatie:
EEKLO
22 nov
1 lesmoment(en)
Wat kunnen we leren en analyses van onze ruwvoeders en welke lessen kunnen we daaruit trekken naar bemesting (veel ruimer dan stikstof en fosfor alleen) van onze ruwvoerteelten?
Locatie:
Oostrozebeke
22 nov
1 lesmoment(en)
De droogte en hitte tijdens de zomer van 2018 heeft ons allemaal getroffen. Gedurende de zomermaanden ging de melkproductie samen met de gehaltes in de melk onderuit. De maïsoogst kwam ook veel vroeger dan andere jaren. De opbrengst en kwaliteit was verschillend van perceel tot perceel. Maar wat zeggen ons de eerst ontledingen en praktijkervaringen van het werken met deze maïs?
Locatie:
Minderhout