Menu

Wat zijn de grootste problemen bij controle?

Terug naar Onderwerp

Zoals uit het filmpje blijkt zijn de grootste problemen bij een controle nog altijd het niet in orde zijn met de Dimona aangifte. De boetes daarvoor lopen nochtans zeer snel op en zijn per werknemer waarvan de Dimona-aangifte niet in orde is. De Dimona-aangifte moet altijd gebeurd zijn vóór het werk start.

Boerenbond heeft al altijd sterk ingezet op informeren over hoe je de Dimona-aangifte snel en efficiënt kunt doen. Ook nu nog zijn er stap voor stap schermen terug te vinden zodat je kunt zien hoe je correct en snel een Dimona aangifte kunt doen: zie www.boerenbond.be/dimona. Heb je nog vragen hierover, dan kan je tuinbouwconsulent je zeker verder helpen.

Als je met personeel werkt waar er ook uitkeringen zijn, dan is het altijd van belang goed na te gaan wat wel of wat niet mag om bij controle problemen te vermijden. Wij hebben heel wat nuttige info over werken met Belgen of met buitenlands personeel gebundeld.

Bekijk zeker ook eens het overzicht van al onze nuttige documenten

Voor sommige documenten moet je wel inloggen omdat we ze voor leden willen voorbehouden. Je kunt dit heel eenvoudig aan de hand van je lidkaart via ‘Al lid? Registreer op de website’.

Heb je nog een vraag? Contacteer je tuinbouwconsulent of stuur een mailtje.